« Google <3 aikakauslehdet | Main | Mitä tekemistä asunnollani on television kanssa? »

lokakuu 21, 2008

Uutisia toimituksesta

Markkinointi&Mainonta kertoo nimet mainiten Journalisti-lehden kahden toimittajan ja Journalistiliiton välisestä palkkariidasta.

Työntekijöistä toinen ei ihan kauheasti säästele Marmain lainauksessa: "Journalistiliitto on työnantajana epäoikeudenmukainen, moraalista tai solidaarisuudesta puhumattakaan".

HS:n uutinen samasta aiheesta ei mainitse toimittajien nimiä eikä lainaa toimittajia, työnantajan edustajaa kylläkin. Samaa kaavaa seuraavat kaikki muutkin lähinnä STT:n sähkeeseen nojaavat aiheesta uutisen julkaisseet välineet.

Samaan aikaan samassa toimituksessa: 16 henkilöä on hakenut Journalistin päätoimittajaksi. Rohkeaa porukkaa.

Posted by Kari at 21.10.08 18:53

Comments

Kohta ei ole enää ketään journalistia.. jokainen on päätoimittaja journalistilehdessä tai sitten..lappalaisissa maisemissa, työttömänä.

Posted by: Jari at 21.10.08 20:04

Mutta Journalistiliitto on kyllä höveli palkanmaksaja.

Runkkis-Hesarin uutisessa kerrottiin nääs, että miestoimittaja sai liksaa 4000 euroa ja naistoimittaja 3000 ja rapiat. En oo tommosista toimittajanpalkoista ikinä ennen kuullutkaan. Mä tosin oonkin NAISTENlehtialalla.

Posted by: Virpi at 23.10.08 13:18

Eikös Journalistilla ollut pari liki viisikymppistä miestoimittajaa, jotka ovat olleet kyseisessä lehdessä ~25 vuotta, ja sitten pari suoraan kapaloista töihin napattua naistoimittajaa? Ehkä sitä sitten voi sanoa kokemuseroksi. Oli kai siellä sitten vielä ulkonäkötoimittaja (eihän journalistiliiton lehdellä voi olla taittajaa). Maksettiinkohan ulkonäkötoimittajalle myös miehen palkkaa?

Posted by: Kuntsa at 24.10.08 01:27

Post a comment
Remember Me?

(you may use HTML tags for style)