« Alma Media seuraa Sampo Pankin jalanjäljissä | Main | Loppu Mygazinesille? »

lokakuu 03, 2008

Jalka, suu ja muutama muu ruumiinosa

Kai Telanne on antanut haastattelun Ilta-Sanomille, mikä sinänsä jo on pr-näkökulmasta katsoen vinkeä valinta. Haastattelun lukeminen aiheuttaa liberaalille pääkaupunkiseutulaiselle vähän vaikean olon:

On luonnollista, että kun on kysytty ja aloitetaan keskustelu, että hänellä on perhe niin eihän silloin voi lähtökohtaisesti olettaa muuta kuin että puhutaan miehestä.

Näinikkään.

Samaan aikaan toisaalla. Keskisuomalainen on haastatellut vanhoillislestadiolaisia edustavaa Simon kirkkoherraa Seppo Lohia:


Vanhoillislestadiolaiset eivät Lohen mukaan hyväksy homoutta tai lesboutta, mutta ihmisiä ei silti syrjitä.

– Olisi ollut suuri vahinko, jos Lapin Kansan päätoimittajaksi olisi tullut henkilö, joka asuu rekisteröidyssä parisuhteessa samaa sukupuolta olevan kanssa ja heillä on vielä lapsia, Lohi kauhistelee.

Mielenkiintoista luettavaa löytyy myös viime vuonna ilmestyneestä Kirjatyö-lehdestä Lapin Kansan uudesta painotalosta:

Lapin Kansan suuri investointi tehtiin hiljattain lehtipainoon, sinne hankittiin vuonna 2005 yksi painotorni lisää. (...) Investoitiin paljon rahaa, mutta oli myös odotuksia, että näin saadaan paljon painotöitä, Lapin Kansan toimitusjohtaja Matti Ilmivalta sanoo. ”Nyt painotalossa painetaan Lapin Kansan ja Pohjolan Sanomien lisäksi Pohjois-Suomen arkipäivän Iltalehti viitenä päivänä viikossa ja omien kaupunki- ja paikallislehtien lisäksi painamme lähes kaikki alueella ilmestyvät pikkulehdet, viikon aikana painetaan vajaa 15 nimikettä. Uutena on tullut tänä vuonna Suomen Rauhanyhdistysten keskusyhdistyksen Päivämies, joka on meille iso työ.”

Rauhanyhdistysten keskusyhdistys Wikipediassa.

Posted by Kari at 03.10.08 14:49

Comments

Post a comment
Remember Me?

(you may use HTML tags for style)