« Lehdestä tulee lehti | Main | Viestejä etulinjasta (K-15) »

maaliskuu 12, 2008

Lisätty: Tumblr

Poistin tästä blogista Google-mainokset. Eipä niistä juurikaan rahaa tullut ja tarkoituksin oli enemmän koklailla, miten konsepti toimii. Lisäksi Google-mainokset eivät tuossa oikeassa sidebarissa oikein tykänneet muista skriptivehkeistä yllään tai allaan.

Mainosten paikalla kokeilen ainakin jonkin aikaa Tumblr-palvelun avulla toteutetun linkkiblogin syötettä. Linkkiblogiin on tarkoitus työntää linkkejä talteen ja tarjolle.

Posted by Kari at 12.03.08 20:03

Comments

Hassun hauskasti Tumblriin viety koekuva tuo sidebariin näkyviin ystäväni Villen jykevän takareiden. Öh. Fiksausta.

Posted by: Kari Haakana at 12.03.08 20:53

Olit laittanut Google-mainokset niin pienellä ja sivuun, ettei niistä tietenkään voinut rahaa tulla. Vaikutelma oli, että kokeilit mainoksia hieman häpeillen, ettei vain kukaan ärsyyntyisi tai ainakaan klikkaisi.

Tietty blogin aihepiirikään ei ole mainosten kannalta kovin hyvä, koska arvokkaita mainosten hakusanojen aiheita esiintyy harvoin.

Posted by: Tero Lehto at 12.03.08 20:59

Käytätkö delin tunnustasi aktiivisesti? Olen sinne nakellut välillä roinaa ja mietin tulevatko ne perille.

Posted by: Suviko at 12.03.08 21:14

Tero: joo, tarkoitus ei ollutkaan, että kukaan niitä klikkaisi. Olin enemmän kiinnostunut mekanismista ja seurannasta.

Suviko: en käytä deliä hirveän aktiivisesti, mutta olen kyllä huomannut tarjoomukset. Kiitoksia vaan.

Posted by: Kari Haakana at 12.03.08 21:16

Niin miten paljon niillä mainoksilla sitten bloggaaja tienaa?

Oman blogini suosituimmat hakusanat TOP 10: Janina Frostell, kalapuikkoviikset, Susan Ruusunen, Mariel Mettälä, Mandi Malek, minä itte, Susan Kuronen, Virpi Kuitunen, Jenni Dahlman. Voisikohan näillä lyödä rahoiksi!?

Asiasta toiseen, käykääs teknoihmiset vinkkaamassa uuden teknologian myötävaikutuksella syntyneistä skandaaleista: http://skandaali.wordpress.com/2008/03/12/uuden-ajan-skandaalit-sikiavat-vertaisverkoista/

Posted by: Pasi K. at 12.03.08 22:36

Melko huonosti tienaa, ellei sijoita blogiinsa useita, suuria mainoksia mielellään heti yläreunaan, mikä taas yleensä näyttää rumalta. Hillityillä Google-mainoksilla, tavallisista aiheista bloggaava (ei siis matkapuhelimet yms. mainosoptimoidut aiheet) tienaa tavallisesti 1-2 dollaria / 1000 sivunäyttöä. Jotta kotimainen bloggaaja elättäisi itsensä Google-mainostuloilla, olisi siis kerättävä ainakin puolisen miljoonaa sivunlatausta kuussa ja mainostettava näkyvästi. Tällaisiin lukemiin taas ei kovin moni pääse.

Tietysti se hieman lohduttaa, että eipä näillä webbimainoshinnoilla Taloussanomat tai mikään muukaan isompi, toimitettu media tule netissä ihan heti kannattamaan.

Posted by: Anonyymi at 13.03.08 13:36

Post a comment
Remember Me?

(you may use HTML tags for style)