« Näin menee nyt | Main | Mikä teitä vaivaa??? »

maaliskuu 18, 2008

Kansalaistilastokeskuksesta päivää

Hesarin tämänkertaisen blogijutun reaktiot alkavat levitä sen verran laajalle pitkin blogosfääriä, että niiden listailu vaatisi puolipäiväisen työn. Panenpa tähän nyt kuitenkin linkin HS:n Uutispöytälaatikkoon ja Reetta Rätyn blogiin, joissa on kommentoitu myös Esan Mäkisen jatkojuttua.

Tämänpäiväisessä Hesarissa julkaistussa jatkojutussa vastattiin bloggaajien esittämään kritiikkiin ja huomioihin. Juttu oli mainio: siinä oli oikeasti dialogin tuntua, vaikka paperilehti tietenkin on toivottoman jäykkä tällaiseen toimintaan. Joka tapauksessa se oli ensimmäinen kerta, kun Hesari (tai mikään muukaan?) isompi tiedotusväline on omaehtoisesti tehnyt tällaisen palautteenkeruukierroksen (tai nyt ei ainakaan moista muistu mieleen). Propsit siitä.

Mutta eihän tämä tietenkään tähän pysähdy.

Posted by Kari at 18.03.08 13:20

Comments

Niin ....Mikä "tämä"?

Posted by: -rh at 18.03.08 16:24

Anteeksi, piti tietenkin olla "se".

Posted by: Kari Haakana at 18.03.08 16:35

Kuulemma olivat julkaisseet myös meikäläisen mielipidekirjoituksen ihan paperihesarissa (tiistai tai keskiviikko?). Jos joltain sattuu löytymään kyseinen lehti ja skanneri, olis hauska nähdä ihan omin silmin kyseinen kirjoitus, kun mulle ei tule kuin viikonlopun Hesarit.

Posted by: Samuel Hovi at 29.03.08 12:12

Post a comment
Remember Me?

(you may use HTML tags for style)