« Vaikea uutinen | Main | Luulis että raapii »

syyskuu 24, 2007

Kivistö jättää JSN:n - häh?

Aina kun kuulen sanat "media" ja "ajojahti" samassa lauseessa, vaihdan kanavaa. Tai haukottelen. Tai pitkästyn muuten. Yleensä, lähes aina, median ajojahdeissa on kyse mimosanherkistä poliitikoista, joiden sanomisia on siteerattu irrallaan asiayhteydestä.

Mutta että siis Kalevi Kivistö, JSN:n puheenjohtaja, eroaa tehtävästään, koska kokee tuleensa kaltoin kohdelluksi ja A-studion koston kohteeksi. Siis A-studion koston? A-studion koston? Jos A-studio kostaisi, niin kuka jaksaisi välittää?

Jotenkin haluaisin uskoa, että Kivistö olisi lähdössä, koska ei voisi katsoa suhtautuvansa puolueettomasti Ylen ajankohtaistoimituksesta tehtyihin kanteluihin. Sen jotenkin voisin ymmärtää.

No mistä näitä tietää. Joka tapauksessa, alla linkit asian eri vaiheisiin:

- JSN:n langettava päätös A-studion jutusta viime kesältä
- A-studion väitetty kostojuttu
- JSN:n tiedote asiasta
- Ylen uutisten uutinen Kivistön lähdöstä tekstinä. Teksti poikkeaa merkittävästi Tv-uutisten 24.9. klo 20.30 lähetyksessä ajetusta jutusta.
- Kansan Uutisten Viikkolehden juttu, jossa Kivistö perustelee laajemmin näkemyksiään (huom: juttu kadonnee ko. osoitteesta pian)

Tämä tuskin jää tähän.

Posted by Kari at 24.09.07 21:40

Comments

Kari
"Jotenkin haluaisin uskoa, että Kivistö olisi lähdössä, koska ei voisi katsoa suhtautuvansa puolueettomasti Ylen ajankohtaistoimituksesta tehtyihin kanteluihin. Sen jotenkin voisin ymmärtää.
[ ...]

Tämä tuskin jää tähän."

Niin, jätettyään neuvoston hän ei ole ainakaan jäävi tekemän kantelua tuosta, mitä A-Studio (hänen mukaansa on esittänyt)Kivistön taustasta - väärin on mennyt, jos sellaista siellä on vihjattu ja väitetty.

En tiedä, oikeastaan aika hyvä reagoida noin, kuten Kemppinen sanoi: "pliis, kuole jo, JSN".

Posted by: Roh at 25.09.07 00:34

Näin tuon A-Studion jakson. Siitä jäi lähinnä pieni hämmennys. Miksi jotain media-alan sisäistä kiistaa räävitään kaiken kansan tv-ohjelmassa? Eikö tälle dialogille olisi sopivampaa foorumia?

Ohjelmassa yritettiin keinotekoisen makuisesti hakea sotkuja Kivistön historiasta, mutta mitään uutiskynnyksen ylittyvää ei katsojalle minusta kerrottu.

Siksi on myös ihmeteltävä, jos näin herkästi Kivistö on eroamasa. Luulisi JSN:n tehtävässä jo kehittyneen paksumpi päänahka ja kovat hermot.

Posted by: Tero Lehto at 26.09.07 16:58

Ei ehdi enää Kari blogata, kun se hengaa Kampin Bistrossa kaiket päivät.

Posted by: Jussi at 28.09.07 17:04

Näin on.

Posted by: Kari Haakana at 30.09.07 18:31

Vitun hienoa että osaat sukupuut oikein. Onnittelumme! Evvk!

Posted by: Maria Mäkelä at 06.12.07 01:30

Vitun hienoa että osaat sukupuut oikein. Onnittelumme! Evvk!

Posted by: Maria Mäkelä at 06.12.07 01:31

Post a comment
Remember Me?

(you may use HTML tags for style)