« En haluaisi uskoa tätä sitaattia todeksi | Main | KMT: hyvin menee mutta menköön »

syyskuu 17, 2007

Journalisti-lehti uusi sivunsa

Kas, Journalisti-lehti on uudistanut web-sivunsa. Uusilla sivuilla on keskustelupalsta, josta on lupa odottaa vilkasta, kunhan lukijakunta foorumin löytää.

Lisäksi tarjolla on bloggausmahdollisuus niille toimittajille, joilla blogia ei vielä ole.

Seuraamme kiinnostuneina.

Posted by Kari at 17.09.07 22:09

Comments

En tiedä pitäisikö tuosta uudistuksesta iloita. En muista, että millainen viritelmä se edellinen sivusto oli mutta ainakin tämä "uusi ja hieno" saitti on tehty varmaan ihan itse talkoohengessä kotisivukoneella (http://www.kotisivukone.fi mikä selviää saitin rakenteesta!) ja sen on vähän oloinenkin. Saitin linkkisysteemi on ainakin niin mielenkiintoinen, että taidan jättää kommentoimatta.

Harmillista, koska sisältö on laadukasta.

Posted by: PerttuT at 17.09.07 22:58

Mitä vikaa sivuissa on? En huomannut aiemmin Firefoxilla ja kotona IE7:llä ongelmia.

Sitä jäin itse kaipaamaan, että suoraan Journalistin omien artikkeleiden perässä olisi mahdollisuus komementoida. Kommentit voisivat sitten mennä aloituksiksi sopivalle alueelle foorumissa.

Posted by: Tero Lehto at 18.09.07 00:02

Vasemmassa laidassa olevat linkit ovat muotoa:
"http://kotisivukone.fi/app/www/journalistiliitto.kotisivukone.com/tuotteet.html?id=19/66"

Kuitenkin url-kentässä näkyvä osoite on "http://www.journalistilehti.fi/tuotteet.html?id=19/66"

En nyt osaa sanoa, että miten Google tämän ratkaisun ymmärtää, mutta vähintäänkin ihmetyttää tällainen. Tuosta on siis melkein pakko syntyä jotain ongelmia jollain aikavälillä.

Ja en tiedä oliko se oman kotikoneen selain vai mikä, mutta päänavi välkäytteli mouseOver-tilassa ihan valkoista pohjaa vain. Ei ollut tosin toisella koneella enää toistettavissa.

Käyttöliittymän ja asettelun näkökulmasta sivusto taas on vähän 90-lukulainen koska käytössä ei ole varsinaisia alueiden etusivuja ja ylipäätään "information scent" -tyyppistä johdattelua/preview-näkymiä sisältöön ei ole hyödynnetty.

Plussaa tulee lähinnä rss-feedeistä. Ja itse asiassa kun ne ovat kunnossa, niin eihän saitilla nyt oikeastaan tarvitse juuri käydäkään :)

Posted by: PerttuT at 18.09.07 08:38

Post a comment
Remember Me?

(you may use HTML tags for style)