« Google kimppaan uutistoimistojen kanssa | Main | Ei naamoja »

syyskuu 10, 2007

Herlin avaa jälleen

Niklas Herlin jatkoi Uusi Suomi -projektin avaamista sunnuntain Arto Nyberg -showssa (joka ehkä löytyy myös Yle Areenasta tai sitten ei; minä en ainakaan löytänyt, kun haku juuttui).

Mitään olennaista uutta Herlin ei kertonut, paitsi tarkensi launchin ajankohtaa: saitin pitäisi lähteä käyntiin lokakuussa ja olla ikään kuin täydessä iskussa joulukuussa.

Herlin päästi suustaan myös yhteisöllisyys-sanan kuvaillessaan uuden Uuden Suomen toimintatapaa. Paha paha. Netin avant garde -jengi saa hädin tuskin haukotukseltaan jaikua asiasta aikaiseksi; yhteisöllisyys on niin nollakutosta.

Käytännössä "yhteisöllisyys" tarkoittanee tässä tapauksessa sitä, että palvelussa on jonkinlainen kommentointi/keskustelumahdollisuus. Tämä on ja oli Usarin päätoimittajan Markku Huuskon edellisen työpaikan eli Arvopaperin tärkein anti webissä. Toki Arvopaperin saitilla on kaikenlaista tärkeän, hienon ja ammattimaisen näköistä pörssijuubaa, mutta eniten kiinnostaa se, mitä kenelläkin on kupissa.

Usarin nettisivuille on jo tullut sen verran eloa, että siellä on Jyrki Vesikansan kirjoittama Uuden Suomen historiikki. Se onkin... kuka haukotteli siellä?!

Posted by Kari at 10.09.07 11:41

Comments

Typeriä ihmisiä jaikussa

Posted by: Ahas at 10.09.07 14:07

Olen täysin samaa mieltä edellisen kommentoijan kanssa!

Posted by: pni at 10.09.07 23:31

Post a comment




Remember Me?

(you may use HTML tags for style)