« Asettakaa vakionopeudensäädin asentoon 8 km/h | Main | Omituinen pissa-Kristus »

heinäkuu 10, 2007

Kesäpäivite

Kaksoiskierukka sucks

Terveisiä Kesästä. Täällä kuuluu Radio Suomi tai tarkemmin sanoen Itä-Suomen kesäradio, joka on näppärästi nimetty budjettileikkaus. Se tarkoittaa Ylen muutaman savolaisen paikallisradion kimppaa. Yritän välttää budjettileikkauksen kuuntelemista, mutta ennen Radio Suomen mainiota kello kymmenen ajankohtaislähetystä joudun odotellessani kuuntelemaan tätä tekoleppoisaa länkytystä. Kyllä on ikävä Radio Helsinkiä.

Sitten loma-aiheisiin.

Ensinnäkin olen valmis maksamaan vähintään tuplahinnan sellaisista hyttyskierukoista, jotka myydään yksittäin. Siis niin, että ostajalle ei tarjota kesäistä älypähkinää toisiinsa tarttuneiden kierukoiden muodossa. Kierukoiden irrottelu toisistaan kesäpöhnässä ja miljoonien itikoiden inistessä ympärillä päättyy joka kerta samalla tavalla: toinen tai molemmat kierukat murtuvat.

Tämä johtaa niksipirkkailuun, jonka avulla murtuneita kierukoita yritetään ripustella mitä mielikuvituksellisimpiin kannattimiin, joka taas johtaa surkeisiin hyttysenkarkotusprosentteihin. Odotan, että Strömsössä tartutaan ensi tuotantokaudella tähän ongelmaan päättäväisesti, lupsakan kikkelifuusiopopin kilkuttaessa taustalla.

Piti sanomani myös jotain siitä, miten iPhonea ei kaipaa kukaan, mutta iTasohiomakoneelle olisi merkittävää tilausta, mutta siitä ehkä joskus toiste.

Posted by Kari at 10.07.07 16:20

Comments

Sun on täytynyt mennä maalle.

Eipä sillä, minäkin olen nähnyt tänä vuonna pari hyttystä vaimon pikkusiskon mökillä, Sörnäisissä.

Maalla en ole käynytkään sitten kuin kesällä... 48?

Posted by: Petja Jäppinen at 10.07.07 20:14

Todistettavasti yhdellä kädellä otettu kuva!

Posted by: jal at 10.07.07 20:42

Olet sa sitten vaan ihana. Hyvaa lomaa!

Posted by: Minnae at 11.07.07 02:34

Kiitoksia vaan, Minna. Hädin tuskin kestän omaa ihanuuttani.

Posted by: Kari Haakana at 17.07.07 11:42

Itä-Suomen kesäradio muuten aloittaa lähetyksensä päivittäin kello 10, eli olet kyllä kuunnellut jonkun maakuntaradion ihan omaa lähetystä.

Posted by: Itäsuomalainen at 07.08.07 08:23

Itäsuomalainen: ainakin eilisen maanantain ohjelmatiedoissa klo 6.30 alkaen ohjelman nimi on "Maakuntaradio". Ja ymmärtääkseni Etelä-Savon alueella ei ollut omaa maakuntalähetystä tuossa heinäkuun alkupuolella vaan juurikin se Itä-Suomen kesäradio.

Voin toki olla väärässäkin; jos, niin tekoleppoisaa länkytystä tarjoili tuolloin Etelä-Savon radio.

Posted by: Kari Haakana at 07.08.07 16:44

Post a comment
Remember Me?

(you may use HTML tags for style)