« Sanomia | Main | Editoinnin riemuja »

kesäkuu 14, 2007

Vaadin Manne-tv:n lopettamista!

Syy on yksinkertainen: Manne-tv on ihan kauhean huono. Siis ihan hirveän huono. Viime kesänä myötähäpeää kylvänyt Ähläm Sähläm oli tähän verrattuna silkkaa montypythonia.

Katsoin viime jakson. Se koostui lähinnä vanhoista vitseistä, jotka oli näytelty huonosti karmeiden bojojoing-äänitehosteiden kera. Tämän tuotoksen kutsuminen puskateatteriksi olisi kaikkien kunniallisten puskien julmaa ja tarpeetonta pilkkaa.

Olisiko ohjelmasta tullut tällaista älämölöä, jos se olisi parempi? Jos olisi tehty samanlaista laatukamaa kuin vaikkapa Chappelle's Show, korvaten etniset muuttujat Suomen oloihin sopiviksi?

Katsokaa (mikäli ette ole Chappelleen aiemmin tutstuneet) vaikkapa kyseisen shown sketsit Black Bush tai The Niggar Family. Tajunnette mitä tarkoitan.

Posted by Kari at 14.06.07 15:07

Comments

YLEn ei tarvitse kuunnella yleisöä (huom, ei: asiakkaita).

Lällälläää.

Posted by: Jasmo at 15.06.07 08:48

Lisätään tuohon paremmin tekemisen listaan vielä Kanadalainen muslimi emigranttien elämää käsittelevä komediasarja "Little Mosque on the Prairie" joka on kuulemma erittäin suosittu.
(Klippejä mm. youtubessa)

Posted by: Leena at 15.06.07 19:32

Totta. Manne-tv: ja Chappelle's Shown ero laadussa on huima.

Jos ohjelma olisi hyvä ja hauska, se tuskin haittaisi romaneita yhtä paljon. Lienee kuitenkin tosiasia, että yksi helpoimmista tavoista rikkoa ennakkoluuloja on huumorin käyttäminen. Näin minä ainakin uskon.

Posted by: Tommy Rosenqvist at 15.06.07 22:27

JOS TUO MANNE TV OIS EDES HYVÄ ETTÄ SITÄ VITSIS KATSO TAI JOÅPA NAURAAA MUTT KUN EI EDES SITÄ SAA TEHDÄ TOSI HUONOSTI TEHTY KOKO PASKA ONKO TUO HUUMORIA JOS TUO OIS PAREMIN TEHTY NIIN TUSKIN ROMANIT SITÄ EDES LOUKANTUIS MUTT KUN TÄYTÄ PASKA TEKIN TV NÄYTÄTE JA TUOSTAKO PITÄIS VIELÄ TV LUPA MAKSA KUN PASKA TULE TV ON SUOMALAISILA TOSI JÄYKÄ HUUMORIN TAJU TV YKS ROMANI

Posted by: SORAJA at 16.06.07 18:52

Post a comment
Remember Me?

(you may use HTML tags for style)