« Editoinnin riemuja | Main | Ostan/en osta/molemmat »

kesäkuu 18, 2007

Mitvit-lehti näyttää tietä siivous- ja media-alojen konvergenssille (bonuksena viesti Teuvo Lomanille)

On virallisesti kesä, koska ulkona sataa vettä ja Sanoma Magazinesin toimitalossa ilmastointi vaatii villapaitaa. Tämä entry avaakin siis blogin perinteisen kesäkauden.

Suurta riemua monilla tahoilla (okei, Skitson blogissa ja minun Flickr-kuvissani) herättänyt WTF-lehti on paljastunut pelkkää nimivitsiään suuremmaksi ilmiöksi.

Skitson kommenteissa vt ihmettelee sitä, että WTF-lehden mediatiedoissa kontaktisähköpostiosoite viittaa siivouspalveluja tarjoavaan yhtiöön.

Selitys on tietenkin looginen. WTF:ää julkaiseva Tekir on Yhtyneiltä Kuvalehdiltä taannoin lähteneen Harri Saukkomaan monialayhtiö, jotka monet alat ovat siis siivous ja media, Suomessa ja Turkissa. Sanallisesti lahjakkaampi ihminen voisi kehittää tähän jotain siivousmediasta tai turkkilaisista mediasiivoojista, mutta minulla ei ole sellaiseen lahjoja. Toteanpa siis vain asian.

* * *

Teuvo Lomanille haluaisin tässä yhteydessä sanoa hänen Kari-kappaleensa tiimoilta yhden asian: get over it. Se juttu ei merkinnyt mitään. Se on ohi. Lopeta. Kiitos.

Posted by Kari at 18.06.07 12:55

Comments

Post a comment
Remember Me?

(you may use HTML tags for style)