« Vaadin Manne-tv:n lopettamista! | Main | Mitvit-lehti näyttää tietä siivous- ja media-alojen konvergenssille (bonuksena viesti Teuvo Lomanille) »

kesäkuu 15, 2007

Editoinnin riemuja

Provosiopalkka: Tietotekniikan myynnissä käytetty palkkausjärjestelmä. Provosiopalkkaa nauttivan myyjän ansio kasvaa aina, kun asiakkaan suuttumus kasvaa. Provosiopalkan yksityiskohdat esitetään usein ns. provosiotaulukossa, jossa esitellään asiakkaan hermostumisen ulkoisia tunnusmerkkejä ja niiden tuomia korotuksia ansioihin.

Kiitokset Maijulle.

Posted by Kari at 15.06.07 12:55

Comments

"Tietotekniikan myynnissä käytetty palkkausjärjestelmä."

M$:n voitokkaassa myynnissä käytetty agenda: "kaverille kanssa - teimme teille järjestelmän, joka on mammuttimainen resurssirohmu, ja vaatii uutta rautaa pyöriäkseen. lakkautimme vanhojen OSien tuen, vauhdittaaksemme `kiertoa´, - tietokonevalmistajat kautta maailman kiittäkää ja ylistäkää MS:n win-win-neroutta maailman tappiin, sillä tämä ei jää tähänkään.

Mikrotuet kautta maailman, kuten huomaatte mm. verkkoyhteyskeskuksesta, ei ole juuri tavan tietokonkäyttäjillä enää asiaa asetuksia ropeloimaan.
Työllisyytenne eteen olemme tehneet tämän: osaaminen minkään vanhan käyttöjärjestelmän kanssa ei enää päde, ja konffauksen vaikeusastetta on onnistuttu kautta linjan nostamaan.
Kiittäkää ja ylistäkää MS:n win-win-win-neroutta, tämä..."

Posted by: Roh at 17.06.07 00:32

Post a comment
Remember Me?

(you may use HTML tags for style)