« Päivityksiä | Main | Var i fan är jag? »

toukokuu 11, 2007

Portfolio Finland, like

Markkinointi&Mainonta:

Kauppalehti uudistaa Optio-aikakauslehtensä syksyllä 2007. Kauppalehden toimitusjohtajan Juha-Petri Loimuvuoren mukaan Optiossa on tiettyjä aiheita ja toimintatapoja, jotka ovat jäänne 1990-luvulta. Lehti päivitetään tämän päivän vaatimuksiin. ... Optiota suunnataan entistä enemmän kuluttajien suuntaan eli samalla kauemmas Talentumin Talouselämästä. Tulevaisuudessa Optio on entistä vahvemmin lifestylelehti.

Talouselämä:

Talouselämä uudistuu. Päätoimittaja Pekka Seppäsen mukaan uudistus tarjoaa lukijoille entistä raikkaamman ja helppolukuisemman käyttöliittymän, jonka avulla on sekä hyödyllistä että nautinnollista seurata talouden ajankohtaisia ilmiöitä ja ihmisiä.

Okei: Optiota väännetään kohti lifestyleä ja yleisaikakauslehdeksi, jotta voidaan tehdä eroa Talouselämään. Samaan aikaan Talouselämä vääntäytyy uuteen kuosiin, jota määritellään "entistä raikkaammaksi ja helppolukuisemmaksi" eli suomeksi vähemmän pro ja isommat kuvat.

Eli lähdetään samalta rastilta karkuun naapuria - ja lyödään päät yhteen siellä seuraavalla rastilla?

On se kyllä jännä (kuten tv-sarja Pasilassa sanotaan), että sekä Talentumissa että Kauppalehdessä on tarve käydä yt-neuvotteluja ja tehdä lehtiuudistuksia synkronoidunoloisella aikataululla.

On se kyllä jännä.

Posted by Kari at 11.05.07 14:52

Comments

On se kyllä jännä, on se kyllä jännä. Ei mitään jänniä, kun viikonlopun kunniaksi kunnon salaliittoteoriat pystyyn vaan! :-D

Posted by: Tursas at 11.05.07 15:09

En kommentoi...

Posted by: Petja Jäppinen at 11.05.07 16:33

Post a comment
Remember Me?

(you may use HTML tags for style)