« Yle Teema hallinnoi! | Main | Lehdet vaikeuksissa, gurut liekeissä »

maaliskuu 26, 2007

Yhtä suurta perhettä

Kävin perjantaina konserniradion pippaloissa. Tapasin päätoimittajan ja aamutoimittajat, joista toinen asuu melkein naapurissa. Lisäksi keskustelin Jonna Tervomaan kanssa. Ms. Tervomaa joutui tunkemaan ohitse baaritiskin edessä ja sanoi "anteeksi". Sanoin että ei se mitään. Toipuukohan artisti tuosta dialogista koskaan entiselleen? Minä en ainakaan.

Nörtille oli outoa olla juhlissa, jossa oli niin paljon vastakkaisen sukupuolen edustajia. Oli siellä toki myös Pekkalan Pekka Hesarista, että sikäli tasapainottui.

(Tämän merkinnän ainoa pointsi on toimia koe-eläimenä Hesarin blogien blogihakuhärpättimelle. Idea on vähän sama kuin Technoratilla, joka tekee samanlaista blogiseurantaa muun muassa tietotoimisto AP:n kanssa.)

Posted by Kari at 26.03.07 10:13

Comments

Ja hesarin juttuihin linkkaavien määrä nousee varmasti tämän takia.

Aika mielenkiintoinen tuo Hesarin "lisää blogisi"-toiminto. Huomiohuorana piti tietenkin lisätä oma, ja kas kummaa: "Lisäys epäonnistui". Ei mitään selityksiä tai muutosehdotuksia. Ratkaisin kuitenkin ongelman: Härrävärkki ei osaa lisätä osoitteita, joissa on /-merkki perässä. Hieno homma...

Posted by: Emmuzka at 26.03.07 10:50

Ai niinku että linkattaisiin Hesariin, jotta linkki näkyisi HS:n blogien perässä ja sitten tulisi lukijoita? Jos päätelmiä voi tehdä siitä, minkä verran lukijoita kilahtaa maininnasta HS:n blogitekstissä tai kommentista HS:n blogiin, niin eipä maksaa vaivaa. HS:n lukijat eivät ilmeisesti ihan kauheasti linkkejä näpelöi.

Posted by: Kari Haakana at 26.03.07 10:58

Kiitti tuosta Hesarin blogihakumaininnasta. Jännää.

Posted by: Zache at 26.03.07 12:38

Mitä? Eivätkö sadat ja miljoonat ole tulleet blogini kautta tänne? Häpeä heidän päälleen. En tosin näe siinä linkkaamasi postauksen alla sinun blogiasi listattuna, ja mietinkin että a)toimiiko härpäke tai b)toimiiko minun pääni. Veikkaan että ei.

Posted by: Paula at 26.03.07 18:22

Joo, ei se näy. Ihan omin kätösin kävin vielä avittamassa robottia ja kertomassa, että mistä osoitteesta kuikuilla.

Voi olla, että hänellä kestää vähän aikaa löytää tänne. Olen kärsivällinen.

Posted by: Kari Haakana at 26.03.07 20:01

Twingly robotti on vielä vähän vaiheessa, sitä voi käytännössä testata vain tuotannossa joten siksi se pyörii tuolla blogeissa vähän vielä piilossa. Emmuzka löysikin heti bugin siitä.

Posted by: Pekka P at 26.03.07 20:24

Post a comment
Remember Me?

(you may use HTML tags for style)