« Google laajentaa printtimainontaan tosissaan | Main | 1X2 »

maaliskuu 16, 2007

No logo sentään on puna-valkoinen

Creative Review -blogi näyttää, että tietotekniikkalehti voi ihan oikeasti olla eri näköinen kuin ne kaikki muut tietotekniikkalehdet.

Minähän en graafisesta suunnittelusta mitään ymmärrä, mutta kyllä uusittu PC Professionell (siis sen paperiversio) näyttää makeammalta kuin ne kaikki N+1 "iso vikine ja paljon paksua tekstiä" -lehteä. Eli siis erilaiselta. Mutta onko erilaisuus sitä, mitä lukijat haluavat? Ja kest´ääkö markkinointipuolen kantti uudenlaisen lehden kanssa? Kuten CR:n blogissa kirjoitetaan:

Usually what happens with re-designs like this is that, once it has been handed over, the publishers lose their nerve and all the old nastiness starts to creep back in.

Toivotaan, että ei.

Posted by Kari at 16.03.07 13:37

Comments

Tyylikästä. Tuollaisia olisi ainakin kiva pitää siistissä virtaviivaisessa toimistossa ja puolihuolimattomasti jättää avoimeksi neuvottelupöydän kulmalle. Antaisi vaikutelman, että ollaan asia-asiantuntijoina eikä pelkkinä räpeltäjinä kekemässä sisältöjä, eikö?

Posted by: Kirsi at 16.03.07 15:16

Pahoin pelkään, että tuo lehti ei oikein erottuisi virtaviivaisessa työhuoneessani. Kts. http://www.flickr.com/photos/karde/423046007/

Posted by: Kari Haakana at 16.03.07 15:34

Niinpä niin, Kari.

Posted by: Kirsi at 16.03.07 18:13

Post a comment
Remember Me?

(you may use HTML tags for style)