« Pitkästi keskusteluista | Main | Nosto kommenttiosastolta »

tammikuu 23, 2007

Tena housussa Mariankadulle

Tiedättekö, se on tällaiselle perustoimittajalle ns. Tena-hetki, kun puhelin soi ja toisessa päässä esittäydytään ja sanotaan soitettavan Julkisen sanan neuvostosta. Samaan aikaan, kun suu sanoo hidastetusti pääääääiiiiiiväääääää, käy aivot tausta-ajolla läpi viimeisen vuoden aikana kirjoitetut jutut. Ei löydy kuin se yksi kolumni eikä siitäkään kyllä...

No siis. JSN:ssä halusivat käydä keskustelua eri medioiden verkkokeskustelupalstoista, noin niin kuin taustaksi. Ja pyysivät mukaan tähän keskustelutilaisuuteen, mistä olin yllättynyt ja otettu ja menin tänään aamupäivällä.

Koska keskustelun sisällön julkistaminen lienee kunkin keskustelijan oma asia, en lähde sitä tässä enempää ruotimaan. Itse puhuin epäselvästi ja liian pitkään suurin piirtein sen, mitä tuossa edellisessä kirjoituksessakin. Muuten keskustelu oli hyvin samantapaista kuin lehdistöetiikkaa koskeva keskustelu kenen tahansa sivistyneen kollegan kanssa. Paitsi että tämä käytiin selvin päin, mikä auttoi argumenttien muodostamisessa.

Voi olla, että neuvosto sitten muun muassa tämän keskustelun pohjalta lausuu joskus jotain verkkokeskusteluihin liittyen.

Lämpimät kiitokset kaikille edellisen kirjoituksen pohjalta tänne blogiin kirjoittaneille ja sähköpostia lähettäneille. Näkemyksistä oli iso apu keskustelussa, toivottavasti kommentoijatkin ovat saaneet tästä jotain irti itselleenkin. Keskustelun jatkaminen on enemmän kuin suotavaa.

Posted by Kari at 23.01.07 15:51

Comments

"Tena housussa Mariankadulle"

Lukihärö voi olla iloinen asia...

Posted by: Petja Jäppinen at 24.01.07 09:25

Post a comment
Remember Me?

(you may use HTML tags for style)