« Keskihenkilö kypsyy | Main | Kun sanoja ei ole »

tammikuu 29, 2007

Pönöti pönö

Ylen urheilutoimitus kertoo avanneensa blogin.

Tosiasiassa Ylen urheilutoimitus on avannut paperinmakuisen pönötyskolumnin, joka julkaistaan Ylen urheilutoimituksen web-sivuilla. Kirjoittaja on Kari Mänty, joka on YLE Urheilun pomo.

Kolumnia (niin, siellä URLissakin ihan lukee että kolumni) ei voi kommentoida. Toisaalta Kari Männyn kilometrien pituisessa jorinassa aiheesta "YLE Urheilu virityy MM-Åreen" ei ole kovin kummoista kommentoitavaa, koska lukija todennäköisesti on nukahtanut siinä puolenvälin tienoilla.

Tyylinäyte:

MM-kisoissa nähdään korkeatasoisia suorituksia siitä huolimatta, ketkä voittavat. Toivomme tietysti muiden suomalaisten tapaan, että mitaleja ripustettaisiin myös suomalaisten kaulaan. Lähetykset tuppaavat nimittäin olemaan katsojien ja kuuntelijoiden mielestä sitä onnistuneempia mitä paremmin omat pärjäävät!

Sattuu. Ja nukuttaa.

Teksti-tv:n puffissa luvataan, että blogissa on muitakin kirjoittajia. Toivottavasti he ottavat bloggaamiseensa mallia mielummin Olli Ainolalta kuin Kari Männyltä.

Ja hei, miksi ihmeessä urheilutoimituksen blogi ei löydy Ylen blogikeskittymästä? Varmaan jokin byrokraattis-järjestelmällis-toimituksellinen juttu.

Ja sivuhuomiona tähän vielä, että Suomen Kuvalehti on saanut saittiaan entistä parempaan kuosiin. Pari blogiakin on ja niitä pääsee kommentoimaankin.

Posted by Kari at 29.01.07 20:45

Comments

Post a comment
Remember Me?

(you may use HTML tags for style)