« Uusi Kurvi tunkee radioon | Main | Vee... vee... vee.. »

joulukuu 15, 2006

Äh-sähkeitä viikonlopuksi

Toverit Mustassa tornissa ovat saaneet postia: 25 irtisanotaan Talentumilta. STT:n sähke ei kerro sen tarkemmin potkujen kohdistumisesta, mutta eiköhän tietoja pian ala valua.

Surkeaa on se. Talentumissa on töissä ystäviäni ja arvostamiani kollegoja. Toivottavasti kenkää osataan edes antaa sivistyneesti. Jos sellainen nyt on mahdollista. Äh.

* * *

Jarmo Huhtanen lopettaa Kaupungin valot -blogin kirjoittamisen. Äh. Se on ollut mainio blogi. Mutta Jarmo onkin Tietokoneen entinen toimittaja, mikä selittää koko jutun. Silti, olisi se blogi saanut jatkua. Toivottavasti HS:n kaupunkitoimituksessa älytään, että sen tilalle pitää saada jotain yhtä hyvää.

* * *

Tänään olisi blogipikkujoulut. Taidan mennä. Samaan aikaan olisi Eino Leinon Seuran pikkujoulutkin, mutta blogit ovat Eino Leinon Seura 2.0, kuten päätoimittaja Papinniemelle totesin. Veeruskaan siis.

Posted by Kari at 15.12.06 10:05

Comments

Kiva, että tulet! Kyllähän me blogaajat nyt aina joku einoleino päihitetään :)

Posted by: Marinadi at 15.12.06 11:29

Miksi se, että saa jostain yrityksestä potkut, on niin kauheaa? Miksi se, että joku yritys antaa henkilöstölleen potkuja, on niin kauheaa? Eikö yrityksissä henkilöstövaihdokset kuulu pelin henkeen?

Vaikka miten ihminen kaipaisi turvallisuutta ja nyt koko perhe voi joutua pulaan ja päläpälä, niin jokainen työelämässä oleva lienee tietää pelin hengen.

Aina voi perustaa oman yrityksen, jos mahdollinen potkujen saanti on niin kauheaa.

Posted by: Jasmo at 15.12.06 12:02

Veikkaan että ylivoimainen enemmistö säännöllisessä kokopäiväduunissa olevista suomalaisista on sitä mieltä, että potkujen saaminen nykyisestä duunista olisi ikävämpää kuin sen duunin jatkuminen. Jos asia olisi jotenkin muuten, niin miksi nämä ihmiset olisivat siinä duunissa alkujaankaan?

Posted by: Kari Haakana at 15.12.06 12:42

Ajattelin eilen, että pitäisiköhän sua tiedottaa pikkujouluista, jos et lue marinointia. No eipä tarvinnut.

2.0 tänään, 1.9 huomenna (degeneroitumista krapulan johdosta).

Posted by: soopa at 15.12.06 14:27

Kiva! Että pääset Weeruskaan siis. Ei Talentumin irtisanomiset. Multa nimittäin eilen tiedusteltiin puhelimitse mahtaako se Kari olla tulossa pikkujouluihin. Sillä tavalla kiinnostuneessa sävyssä, että läsnäoloasi ilmeisesti arvostettaisiin. Niin mekin.

Posted by: Veera at 15.12.06 15:20

Olishan se Kopun Visa voinut soittaa mulle suoraankin... No mutta siellä nähdään.

Posted by: Kari Haakana at 15.12.06 17:42

Potkujen saaminen tarkoittaa sitä, että uuden duunin saamisen kanssa on enemmän tai vähemmän pakkotilanne. Se ei ole aina itsestäänselvää, kun media-alalle on kovasti tunkua ja freelancereita käytetään paljon.

On eri asia etsiä uutta duunia siinä tilanteessa, kun vanhakin on vielä pidettävissä.

Posted by: Tero Lehto at 17.12.06 16:37

Post a comment
Remember Me?

(you may use HTML tags for style)