« Kanalasta ei kajahda | Main | Hesari satsaa kirjoihin verkossa »

lokakuu 24, 2006

Hifi+MB

Mikrobitti ja Hifi yhdistetään, kuten Marmai kertoo. Hifin lukijat keskustelevat asiasta lehteä käsittelevällä keskustelupalstalla. Foorumia tuntien keskustelu käy kohta ns. värikkääksi.

Itse jään kaipaamaan (mikäli verkkosivutkin siis ajetaan alas) juuri keskustelupalstaa. Missä muualla voisi kuvitella olevan keskustelualuetta nimeltä "High end", joka on jaettu alifoorumeihin "Subjektivismi" ja "Objektivismi"? Paitsi siis filosofian laitoksen palvelimella, ehkä.

Mikrobittiä ja Hifiä tehdään Sanoma Magazinesissa, joka kustantaa myös Tietokone-lehteä, jossa olen töissä.

Posted by Kari at 24.10.06 15:05

Comments

Olen lukenut molempia lehtiä suhteellisen aktiivisesti. Nyt taitaa käydä niin, että 'molemmat' jäävät lukematta.

Posted by: Vesh at 25.10.06 09:45

Saas nähdä jäävätkö hifittäjät vain valittamaan, tilaamaan isoon ääneen ulkomaisia hifi-lehtiä ja lukemaan salaa haukkumaansa MB/Hifiä kuten lukevat juorulehtiä vai ottavatko he mallia innokkaiden digikuvaajien perustamasta Pikselistä (www.pikseli.fi) ja perustavat omin voimin oman high fidelity -lehden. Näinä itse tekemisen aikoina sekin olisi mahdollista, jos ei mediayritysten tapaan ole tarkoitus voittoa tehdä.

Posted by: Matti Lintulahti at 25.10.06 10:55

Adressi on tietenkin jo pistetty pystyyn: http://www.adressit.com/uusihifilehti

Posted by: Kari Haakana at 25.10.06 15:24

Ihan nopeasti voisin kuvitella että ei ole toisistaan kauempaa haettua paria kuin taajuuskäyriä tuijottava insinööri-nörtti vs. markkinointipuheisiin ja omiin aisteihinsa luottava kultakorva.

Hifilehti meni kyllä aika paljon kohti Bitti/Tietokonetta jo pari vuotta joten ei yllätä tämä. Ei taida vaan highendistejä riittää lehden pitimiksi. Tai sitten on tulossa jotain ihan muuta.

Posted by: Pekka at 25.10.06 16:40

Miksei Sanoma Magazines voinut rehellisesti lopettaa lehteä, vaan yrittää aliarvioida lukijaan keksimällä hätäpas**valheen jostain yhdistämisestä MikroBittiin?

Koko firma on ainakin nettifoorumeissa ja uutiskommenteissa naurun ja pilkan kohde.

Firma lanseerasi lehden vasta tänä vuonna uusiksi ja nyt lopettaa sen. Vaikuttaa siltä, että johto panikoi ja hötkyilee. Omistajana olisin huolissani.

Posted by: anonyymi at 25.10.06 23:56

Post a comment
Remember Me?

(you may use HTML tags for style)