« Uusia mainosmuotoja | Main | New York Timesin vuoro lyödä päätä seinään »

syyskuu 13, 2006

Törkeää mainontaa

Yleensä tapanani ei ole hehkutella täällä omaa lehteä, mutta nyt täytyy tehdä poikkeus, kun paperilehdessä on uskoakseni tämän blogin lukijoita kiinnostavaa asiaa.

Ensinnäkin on HS:n Reetta Meriläisen haastattelu, jossa päätoimittaja ruoskii printtimediaa itsekritiikittömyydestä digitalisoitumisen yhteydessä. Tästä väänsin uutisenkin web-sivuillemme.

Toisekseen lehdessä testataan urheilutietokoneita, kuten rannekelloja nykyään tavataan kutsua. Ykköspikiksessä ovat FRWD B600, Polar RS200sd ja Suunnon mallit T3 ja G6.

Ylimääräisbonarina kehotan osallistumaan Ylen Pressiklubin Ihanko totta -äänestykseen, joss Tietokoneen uutinen on ehdokkaana. Wuhuu, näkyvyyttä! Täältä tullaan, iso liiga!

Posted by Kari at 13.09.06 10:26

Comments

Reetta Meriläisen haastattelu oli kyllä hyvä, pakko myöntää!

Posted by: Marinadi at 13.09.06 10:58

Eikös noista Ihanko totta -ehdokkaista 2 ensimmäistä ollut jo mukana edellisellä kerralla (joka uusittiinkin jo viime yönä) ja "Tampereen kuningas" uutinen voitti? Miten lie päivitetään tuota äänestystä?

Posted by: Helen at 13.09.06 12:43

Törkeä mainonta sallitaan silloin, kun se on hyvin ajoitettua. Kiitos siis vinkistä!

Reetta Meriläisen haastattelu on sellainen, jonka haluaisin heti lähettää eteenpäin kaikille meidän firmamme tämän aamun asiakasseminaariin osallistuneille.

Potkuja persuuksille kaipaavat medioiden lisäksi vielä myös monet mainostajat...

Posted by: Pirkka at 13.09.06 12:50

Kannatetaan. Meriläisen Reetan haastattelu on loistava juttu. Tuli juttua lukiessa mieleen, että missäs tässä paperiversiossa on oikein digg/stumble/share -nappulat yms ;)

Posted by: Perttut at 16.09.06 14:17

Kannatetaan. Meriläisen Reetan haastattelu on loistava juttu. Tuli juttua lukiessa mieleen, että missäs tässä paperiversiossa on oikein digg/stumble/share -nappulat yms ;)

Posted by: PerttuT at 16.09.06 14:18

Post a comment
Remember Me?

(you may use HTML tags for style)