« Näkymä Väyrysen keittiöstä | Main | Tule tekemään jotain hommia »

kesäkuu 20, 2006

Raha sinne missä suu on


wlan-pisteet2, originally uploaded by Karde.

HS pisti pystyyn avoimen wlan-pisteen Sanomataloon. Hienoa.

Mutta entäpä jos vietäisiin asiaa hieman pidemmälle? Sanomahan on osa SanomaWSOY-konsernia, jonka toimipisteitä löytyy Helsingin keskustasta vähän joka käänteessä.

Oheisessa kuvassa muistinvarainen kartoitus keskustan tarjonnasta. Jos näissä jokaisessa olisi avoin wlan-tukiasema, niin johan bitti liikkuisi täällä langattoman laajakaistan takapajulassakin.

Kuten HS:n päätoimittaja Reetta Meriläinen asiasta tiedotteessa totesi: "Avoimen verkon tarjoaminen on myös luonteva osa monikanavaista toimintaamme, johon kuuluvat painettujen lehtien ja paikallisradion lisäksi verkko- ja mobiilipalvelut".

Siitä vaan, jookosta?

Posted by Kari at 20.06.06 11:24

Comments

Vielä kun pistäisivät konsernin maksulliset palvelut toimimaan mainosmielessä hotspoteissa myös. Tero Lehdon blogientryyn viitaten, niin wlan surffauksen ekalle sivulle vain, että tälläistä täältä löytyis. Niille ketä ei halua hengata Sanomatalon kupeessa, niin sama löytyy myös maksullisena.

Posted by: Zache at 20.06.06 11:42

Kari: mehän vastataan vain tuosta Hesarista, mutta aika simppeli homma olisi muidenkin SanomaWSOYn yksiköiden tarjota verkkoa ympäri Helsinkiä. Tervetuloa vaan mukaan verkottamaan!

Zachen mainitsema ilmaispalvelu on käsittääkseni harkinnassa HS:n osala, eli digilehteä pääsisi Sanomatalon verkossa lukemaan ilmaitteeksi. Muusta konsernista en osaa sanoa.

T. Pekka lomalta

Posted by: Pekka Pekkala at 20.06.06 15:12

Niin no, helppohan se on velvoittaa muita... mutta oikeasti olen ihmetellyt sitä, ettei yhdistelmä Welho - R-kioski ole poikinut mitään tämän kaltaista.

Posted by: Kari Haakana at 20.06.06 15:21

Konserniyhteistyö FTW!

Posted by: Anonymous Coward at 20.06.06 16:13

Jaaha, sielläkin suunnassa konsernia herättiin.

Posted by: Kari Haakana at 20.06.06 16:23

Heh, ei mennyt kuin jokunen tunti sinun merkinnästä, kun HS uutisoi elokuvateatteri Forumin sulkemisesta.

Posted by: Timo Riitamaa at 20.06.06 17:29

Entäs FON:in ratkaisu? Sekin kelpaisi mainiosti.

Posted by: Martin-Éric at 20.06.06 17:33

Timo: älysivät mokomat tihentymän.

Martin-Eric: FON kelpaa kyllä, samoin kuin se turkulaisten viritys, mikäs se nyt olikaan. Ne lienee kuitenkin tarkoitettu enemmnä yksityisille kansalaisille ja tuossa Helsingin ytimessä ei ihan kauheesti yksityiskämppiä ole.

Posted by: Kari Haakana at 20.06.06 18:14

Post a comment
Remember Me?

(you may use HTML tags for style)