« O'Reilly epäilee blogosfääriä | Main | Vaaralliset kuvat »

kesäkuu 01, 2006

Polttopisteessä

Talentum vahvistaa ihan tiedotteella kaupungilla liikkuneen huhun, että yhtiön uusi aikakauslehti on Burdalta lisensoitu Focus. Tiedote (joka on joko reaktio paperi-HS:n tämänaamuiseen uutiseen tai sitten ei) kertoo myös, että uutukaisen suunnittelua vetää Kim Weckström. HS tituleeraa Weckströmiä jo Focuksen päätoimittajaksi.

Tiedote tai HS:n uutinen ei kerro sitä, että Focuksen dummyja kuulemma tehdään Talentumin toimipisteistä erillisessä salaisessa paikassa. Huuuuu, spooky.

Mielenkiintoista on nähdä, millainen web-ulottuvuus Suomi-Focuksella on. Burda on panostanut digipuoleen vahvasti, mikä näkyy mm. yhdessä MSN:n kanssa toteutetussa Focus.msn.de-palvelussa. Focuslehti.fi-domain on jo sentään varattu.

Lisää Burdan diginäkemyksistä Fortune/CNN:ssä.

Disclaimer: työnantajani on aikakauslehtien kustantaja Sanoma Magazines, joka kilpailee niin Burdan kuin Talentumin kanssa. Esittämäni näkemykset ja arviot menevät omaan piikkiini.

Posted by Kari at 01.06.06 11:48

Comments

Mitkä arviot? :)

Posted by: Sampsa at 01.06.06 12:05

Ööhh.. jos niitä siis olisi.

Posted by: Kari Haakana at 01.06.06 12:09

Täältä löytyy yksi dummy-Focus. Kyselytutkimusfirma lähetti sellaisen pyytämättä ja kyseli sitten mitä tykkäsin. Ihan kiva mutta ei saanut jopoa keulimaan.

Paljonkohan tuosta kappaleesta saisi huuto.netissä? :-)

Posted by: ano nyymi at 01.06.06 20:52

Muistelen joskus rautakaudella löytäneeni dummy-Nytin (siis HS:n viikkoliitteen) Cafe Engelin lehtipinosta ennen kuin tuotetta oli lanseerattu.

Silloin ei vielä laajalti puhuttu sissimarkkinoinnista, mutta siitä lienee ollut kysymys.

Ano nyymi: et viittis skannata siitä PDF:iä ja panna torre... molinokseen?

Posted by: Kari Haakana at 02.06.06 10:10

Post a comment
Remember Me?

(you may use HTML tags for style)