« Tule tekemään jotain hommia | Main | Kalassa »

kesäkuu 22, 2006

Miksi puhelin ei soi?

Egoni on raunioina.

Kaupungilla kerrotaan, että Suomen aikakauslehtimarkkinoille pyrkivä Bonnier on perustamassa Ympyrätaloon tietotekniikkalehteä ja asian tiimoilta tietotekniikkatoimittajille on soiteltu sinne ja tänne.

Mutta ei minulle.

Ei niin, että kiinnostaisikaan, mutta kiinnostaisi kyllä sanoa, että ei kiinnosta. Ja sitten elvistellä, että ei kiinnostanut. Mutta kun eivät soita. Yhy-yhy.

Näihin synkkiin ajatuksiin jätän teidät nyt. Vetäydyn maalle hoitamaan mm. kania. Känny on kyllä päällä, ihan kaiken varalta.

Hyvää juhannusta kaikille!

Posted by Kari at 22.06.06 11:07

Comments

Ei minullekaan.

Ai mutta enhän minä ole tietotekniikkatoimittaja. Enkä edes toimittaja. Eikä kukaan edes tiedä numeroani. Egoni on raunioina. Y-hyy.

Jussia.

Posted by: mitvit at 22.06.06 13:16

Ei tiedä numeroa... ai niin. Olisiko sittenkin pitänyt ilmoittaa Fonectalle oikea nimi eikä esiintyä numerotiedustelussa pseudonyymillä Vieno J. Sukselainen?

Posted by: Kari Haakana at 22.06.06 13:44

Minä olen saanut äskettäin kaksikin rekrypuhelua. Toinen tuli vieläpä juuri silloin, kun olin matkalla lentokentälle. Istuin lentoaseman baarissa viinilasin ääressä ja mietin, että josko en lennäkään Nizzaan, vaan suoraan Lontooseen Financial Timesin Helsingin-kirjeenvaihtajaksi.

No, molemmissa tapauksissa hakivat Symbian-koodaajaa. Niistä mahtaa olla epätoivoinen pula, kun toimittajienkin perään soitellaan... Symbian-koodaajan toivossa.

Posted by: Tero Lehto at 22.06.06 18:35

Kari,

He ottivat minuun yhteyttä. Sanoin. että jos ei Haakana kelpaa teille, niin te ette kelpaa minulle. SaInko propsit? Sainko?

Posted by: Schizo-Janne at 23.06.06 01:04

Uuh, Maksipropsit Jannelle!

Posted by: Kari Haakana at 24.06.06 10:45

Mä olen mies, mä olen mies, jolle ei koskaan tapahdu mitään. Sä olet mies, sä olet mies, jolle ei...

Posted by: Tuomo at 25.06.06 21:19

Post a comment
Remember Me?

(you may use HTML tags for style)