« Taas testataan | Main | Lapsen oikeus ja sananvapaus »

kesäkuu 05, 2006

Elisa kutsuu kesätoimittajia

Onkohan ajatus teleoperaattorilla kulkenut jokseenkin niin, että kesätoimittajia voi spinnata helpommin kuin infoissa jatkuvasti juoksevia raakkeja? Ja kun kesällä sivuja pitää jollain täyttää, niin ehkäpä skidit täyttävät niitä 3G-aiheilla. Muuta selitystä en oikein keksi tälle allelainatulle infokutsulle (josta kiitokset Terolle).


KESÄTOIMITTAJAT - TERVETULOA KUULEMAAN ELISAN AJANKOHTAISISTA PALVELUISTA 7.6.2006

Kutsumme toimituksenne kesätoimittajat ja muut Elisan ajankohtaisista aiheista kiinnostuneet toimittajat kesätoimittajatapaamiseen

Kerromme mm. uusinta tietoa 3G-paketeista ja esittelemme kesäaikana hyödyllisiä mobiilipalveluita. Lisäksi tilaisuuden yhteydessä on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä tutustumaan Elisan hallintakeskukseen, jossa valvotaan 24t/vrk suomalaisen tietoliikenteen toimivuutta.

Näistä aiheista ovat puhumassa Elisan henkilöasiakasliiketoiminnasta vastaava johtaja Matti Vikkula, sisältöpalveluista vastaava osastopäällikkö Mikko Mattinen sekä hallintokeskuksen vetäjä, palvelupäällikkö Jyrki Kiialainen.

Tarjoamme tilaisuuden ohessa kesäistä syötävää ja juotavaa.

Posted by Kari at 05.06.06 11:42

Comments

Jos oveltasi kuuluu koputusta, se on vain haastemies (http://opilas.vuodatus.net/blog/150847).

Posted by: opilas at 06.06.06 08:32

Tosikko-Kari taas vauhdissa. :D Ei tuo nyt niin uutta ole. Muistan 1997 ainakin Postin ja jonkun pankin järjestäneen ihan omia infojaan pelkästään kesätoimittajille, ja taitaa niitä Taloustoimituksissa tulla edelleen. Kun kutsutaan erikseen kesätoimittajat, nämä pääsevät varmasti infoon eikä kutsua vie viinanhimoisempi vanhempi kollega. :) Ja jos kytky-3G-palvelut eivät ole lastensuojeluun sekaantuneen perheenisän tai allekirjoittaneen mielestä seksikkäitä, se ei tarkoita automaattisesti kaikkia lukijoita.

Posted by: Pekka Pekkala at 07.06.06 23:31

Viinanhim... onko tässä nyt joku vihjaus?

3G-palvelut ovat nykyisellään ihan järjettömän seksikkäitä esim. kaikkien perheenisien mielestä. Crazy Frog -soittoäänet kuukausilaskutuksella on lisäarvoa jos mikä.

Posted by: Kari Haakana at 08.06.06 10:53

Post a comment
Remember Me?

(you may use HTML tags for style)