« Pentikäinen lööpeistä | Main | Ilta=Sanomatkin tarjoilee videoita »

toukokuu 02, 2006

Journalisti: kauppa ja iltapäivälehdet lööppineuvotteluissa

Perjantain Journalisti-lehti (kas, uusin numero on jo verkossa, hienoa!) tiesi kertoa, että Kesko on neuvotellut iltapäivälehtien kanssa näiden mainosjulisteista. Jutusta saa sellaisen vaikutelman, että ihan hirveän tosissaan neuvotteluja ei ole käyty, mutta että reagoitu on, kun asiakkaat ovat kauppaan valittaneet.

Jutussa kerrotaan, että neuvotteluihin olisivat ottaneet osaa kaupan keskusliikkeet ja kummankin iltapäivälehden edustajat. Jutussa kommentteja kaupan puolelta antaa Ruokakeskon johtaja Niila Rajala. Keskustelujen tulosta luonnehditaan seuraavasti:


Toistaiseksi kaupan ja iltapäivälehtien neuvotteluissa on päädytty vain seuraamaan tilanteen kehitystä. Niila Rajalan mukaan ainakaan Kesko ei ryhdy mihinkään toimiin yksinään, mutta jos kaupan ala päätyy yhteisiin ratkaisuihin, Kesko haluaa olla mukana niitä tekemässä.

Tuskin päädytään, veikkaan minä. Ja parempi niin. Kaikille osapuolille paras ratkaisu olisi, jos iltapäivälehdillä olisi jonkinlainen kasvot säästävä tapa päästä lööppiongelmastaan ulos. Saa nähdä löytyykö sellaista.

Posted by Kari at 02.05.06 10:41

Comments

Uutisesta voisi kyynikko lukea rivien välistä senkin että tosiasiassa Keskoa kiinnostanee enemmän lehtien myynnistä kertyvät katteet kuin lööppien tekstit sillä mikään tuskin estäisi Veijo Keskoa järjästämästä ketjujen liikkeisiin lööpittömiä kassoja vaikka heti huomisesta lähtien jos asia miellettäisiin kaupan keskuudessa oikeaksi ongelmaksi...

Posted by: Jyri at 02.05.06 20:53

Niin, voi asian noinkin tulkita.

Posted by: Kari Haakana at 03.05.06 11:39

Post a comment
Remember Me?

(you may use HTML tags for style)