« Näkymä parvekkeelta | Main | Musiikillisia tunteitamme on loukattu! »

toukokuu 23, 2006

Joo, kyllä me tää hoidetaan

HS.fi:

Ylen toimitusjohtaja Mikael Jungner nimitti tiistaina Euroviisuhankkeen vetäjiksi Ylen televisiotoiminnan johtajan Olli-Pekka Heinosen ja Yle Radio Suomen ohjelmajohtajan Ville Vilénin.

Heinonen luottaa siihen, että tapahtumasta tulee onnistunut. ”Uskon, että kykenemme tekemään erittäin laadukkaan ja suomalaisen näköisen juhlan”, hän sanoi.

Olli-Pekka Heinonen? Tuota... nyt allekirjoittamaan vetoomusta.

Posted by Kari at 23.05.06 17:59

Comments

Nolla-Pekka Heinonen ... ei helvetti!! Senkin uhalla, että eräiden epäilyistä huolimatta Lordi meni ja voitti viisut, niin minua jo pelottaa Suomen järjestelytoimikunnan aikaansaannokset.

Veikkaan, että Suomen viisut aloittaa Lordin sijaan Pave Maijanen esittämällä euroviisunsa "Yamma Yamma" vuodelta 1992 (sai tuolloin kokonaista 4 pistettä). Ja ennen pisteiden julkistamista Kojo tulee esittämään legendaarisen "Nuku pommiin" viisunsa, joka sai kokoon huikeat 0 pistettä vuonna 1982.

Keitäköhän muita toimikuntaan tulee kuulumaan? Tytti Isohookana-Asunmaa?

Posted by: Schizo-Janne at 23.05.06 18:52

Pommiin! Pommmmiin!!

Posted by: Timo Riitamaa at 23.05.06 20:21

"..erittäin laadukkaan ja suomalaisen näköisen.." Nyt kaikki ei loksu ihan jengoilleen, jossain mättää.

Posted by: z at 23.05.06 22:16

Heinonen, ei jumankauta! Jättiläisvauvalta näyttävä mies on median multasormi ja elävä esimerkki miten kuuden ällän lapsinero ei osaa käytännössä mitään. Kaikki media mihin se koskee menee metsään. Sonera, digitelkkari, Ylen miljoonapiikissäkin kai jotain tekemistä... Ei jatketa listaa Euroviisuilla, eihän? Barrikadeille pitäisi mennä, joskopa edes suomalaiskansallinen vetoomus riittää.

Posted by: harri at 24.05.06 10:34

Seiska sitten meni ja julkaisi Lordin siviilikuvan, ja kerää varsin mielenkiintoista palautetta verkossa, saas nähdä mitä tuleman pitää...

http://www.seiska.fi/kahvihuone/keskustelut/

Posted by: laardi at 24.05.06 12:13