« Moralistit haluavat kieltää lihan syönnin! | Main | Kiivit »

huhtikuu 27, 2006

Mogulit vauhdissa

Disneyn, AOL:n ja News Corpin napamiehet ovat käyneet pönöttämässä ja kertomassa mielipiteitään jossain konferenssissa. Hienoa on se, että herrat näyttäisivät ainakin puheiden tasolla ymmärtäneet, mihin suuntaan mennään. Lainauksia News.comin/Reutersin uutisesta:


Walt Disney Chief Executive Robert Iger, News Corp. President and Chief Operating Officer Peter Chernin and AOL Chairman and Chief Executive Jonathan Miller agreed; standing still while users find ways--legal or not--to obtain the content they want is not an option.

"I think anyone who loses is anyone who tries to protect their traditional business. I think you've got a bad 10 to 15 years ahead of you if you try to do that," Chernin told conference-goers.

...

Miller predicted that overall media consumption would continue to rise, along with the importance of online social networks to help users find the content in an increasingly crowded marketplace.

Eli yleisön käyttäytymistä on ihan oikeasti seurattu ja otettu lusikka kauniiseen käteen.

Uutisen lopusta löytyi myös maininta, että satelliitti-tv-yhtiö DirecTV myy nykyään Foxin tv-sarjojen jaksoja ennen niiden esitystä perinteisellä kanavalla. Esimerkiksi Shieldin jakson saa DirecTv:n kautta neljän dollarin hintaan. Lisätietoa Mediaweekissä jo joskus tammikuulta.

Voi olla ihan fiksu idea.

Lisää telsukamaa News.comista: Yahoo tarjoaa ilmaiseksi DVR-softaa, joka on peräisin Yahoon ostamalta Meedio-yhtiöltä. Softa on rampautettu niin, että se toimii vain Yhdysvalloissa, mutta yksinkertaisella palomurikikkailulla softan saa (osittain) toimimaan myös Freedomlandin ulkopuolella. Pitänee koklata.

Posted by Kari at 27.04.06 21:06

Comments

Löytyy noita PVR-softia muutenkin, ei tarvi rampautettuja välttämättä käyttää...

Posted by: Kennu at 27.04.06 23:55

Niin. Yahoon versiossa on vaan noita lisäominaisuuksia, jotka olisivat käteviä (kuten esim. Flickr-integraatio). Mutta se ei sitten kuitenkaan toimi...

Posted by: Kari Haakana at 28.04.06 10:43

Post a comment
Remember Me?

(you may use HTML tags for style)