« Olen paha ja tyhmä ihminen | Main | Missä teillä on lööpitön kassa? »

huhtikuu 12, 2006

Hyvä yritysblogi

Ah, yritysblogit. Nuo markkinointiosastojen ja viestintäkonsulttien virittämät, PowerPointin myyntiargumenteista blogientryjä tekevät hengettömät CMS-pyörylät.

No ei sentään. Sataman tuore blogi vaikuttaa ihan oikeasti kiinnostavalta. Pannaan listalle. Kirjoittajana mm. Tommi Pelkonen, joka on joskus käynyt täälläkin kommentoimassa.

Posted by Kari at 12.04.06 22:32

Comments

Itsekin erehdyin/uskaltauduin avaamaan yritysblogiksi (käytännössä) laskettavissa olevan blogin, vanhan siviiliblogini lisäksi. Kuulen, Kari, erittäin mielelläni kommenttisi siitäkin, jos kiinnostaa kurkata: http://halinen.net/blog -- olen ainakin yrittänyt välttää ihan puhdasta "PowerPointin myyntiargumenteista tehtyä hengetöntä CMS-pyörylää" (loistava termi muuten tuo!). :)

Posted by: Asmoh at 13.04.06 09:16

No, yhden ihan oikeasti kiinnostava on toisen pannulappu.

Minä luin tuon nimen ensin "Saatanan tuore blogi". Se olisi minusta ollut innostavaa. Jos joskus perustaisin blogin, se olisi tuon niminen.

Posted by: mitvit at 13.04.06 10:05

Asmoh: katson ja kommentoin.

mitvit: minusta pannulaput ovat oikeasti kiinnostavia. Mutta ymmärrän kyllä, jos ei nappaa. Lisäksi tahdon provisiot tuotoista, jos perustat Saatanan tureen blogin.

Posted by: Kari Haakana at 13.04.06 11:01

Post a comment
Remember Me?

(you may use HTML tags for style)