« Pietilä puolustaa lööppivalintoja | Main | MEN ja lööpit, osa kaksi »

maaliskuu 27, 2006

Nuorta voimaa

Suosittelen Nuori Voima -lehden uusinta numeroa, jonka teemana on kannen mukaan "Vedätys". Epäilen kuitenkin, että se on huijausta (koska tällä tavalla sanoen minun ei tarvitse ottaa minkäänlaista vastuuta lehteä koskevista lausumistani tuossa alla).

Luin pääkirjoituksen kolmeen kertaan enkä vieläkään ymmärrä siitä mitään. Ehkä. Siinä on kuitenkin, ehkä, fiktiivinen henkilö ja tapahtumia. Sivun mittaisessa pääkirjoituksessa on vain kolme kappaletta, mutta onpa siinä toisaalta kaksi yliviivattua käsitettä (jotka ovat alati näppärät ei-kuollut ja ei-elävä).

"Antti Nylén" kirjoittaa "Tuomas Vimman" kirjoista. "Vimman kirjoista voisi vaieta, ellei niiden sisällössä olisi eräitä kiinnostavia piirteitä", kirjoittaa "Nylén" ja kirjoittaa samaan syssyyn neljä sivua "Vimman" kirjoja tölvivää tekstiä. Pienellä fontilla ja ilman väliotsikoita.

"Michel Foucaultin" "Mikä tekijä on?" -esseen jätin väliin. Samalla lausuin äänettömän kiitoksen siitä, että minun ei tarvitse työkseni "viitata" "Foucaultiin".

Mielessäni kävi, että lukevatkohan nuoret runoilijat tietotekniikka-alan aikakauslehtiä samalla tavalla?

Nuoren Voiman Liitto täyttää tänä vuonna 85 vuotta. Asian kunniaksi NVL viettää lauantaina 1.4. klo 16 alkaen Talvipäivä-tapahtumaansa Korjaamolla (Töölönkatu 51 b).

Toisaalta, 1.4. on aprillipäivä ja mainos tapahtumasta on lehdessä, jonka teemana on vedätys...

Posted by Kari at 27.03.06 20:39

Comments

Post a comment
Remember Me?

(you may use HTML tags for style)