« MEN ja lööpit, osa kaksi | Main | Minne sitä menisi? »

maaliskuu 29, 2006

Keskittyisitte nyt vaan niihin säätiedotuksiin

Ylen eilisestä lehdistötiedotteesta:

Strategisena tavoitteena on, että vuonna 2010 YLE on perinteisten radio- ja tv-markkinoiden ohella merkittävä toimija uusien, erityisesti laajakaistaverkkoa käyttävien palvelujen kehittäjänä ja toteuttajana.

Kuulitteko metallisen klak-klak-äänen? Jeps, se kuului suurten mediayhtiöiden pomomiesten tekstinkäsittelykoneista, joiden varmistimet poistettiin. Odotettavissa jossakin vaiheessa pääkirjoitus, kolumni tai seminaarimurahdus aiheesta "ei kuulu julkiseen palveluun".

Posted by Kari at 29.03.06 14:14

Comments

Kuten eräskin strategi totesi: Jos kilpailijoilta kysytään, Nokian pitäisi vieläkin tehdä kumipamppuja.

Posted by: Sedis at 30.03.06 09:07

En näe mitään syytä, miksi laajakaistapalveluja pitäisi toteuttaa julkisena palveluna televisiokatsojien lupamaksuvaroilla. Aivan tolkutonta. Ja pimeintä kaikesta olisi toteuttaa uusia palveluita YLE:n Moolokinkidan kautta. Herra armahda!

Really: antaisitko noille ihmisille 100 000 000 euroa kehittämisrahaa?

En minäkään.

Jos ylimääräistä rahaa on, ne olisi noin 28 kertaa viisaampaa satsata pienten notkeiden "uusien Sulakkeiden" riskirahoitukseen. (YLE:n mahdollisille lukijoille tiedoksi: Sulake on se firma, joka teki Habbo Hotellin. Habbo on sellainen verk-ko-yh-tei-sö, joka toimii netissä ja josta nuo-ri-so pitää.)

Posted by: Anonyymi tarkoituksella at 02.04.06 19:29

Minusta Ylen tehtävä on vähän toinen kuin yksityisen peli/yhteisökehitysyhtiön. Niihin Ylen tehtäviin liittyen on ihan luonnollista, että verkkokamaa tehdään myös. Ja se tehtävä verkkokama aika usein tehdään yksityisten yritysten avulla.

Ja eiväthän nämä mitenkään toisiaan poissulkevia ole. Esimerkiksi Sulake on saanut julkista rahaa Tekesiltä.

Posted by: Kari Haakana at 03.04.06 10:53

Post a comment
Remember Me?

(you may use HTML tags for style)