« Niistä kuvista vielä | Main | Sensuuri ja "sensuuri" »

helmikuu 09, 2006

V:llä päähän

Sanoma Kaupunkilehdet (osa Sanoma-liiketoimintaryhmää, joka on osa SanomaWSOY-konsernia, johon kuuluu Sanoma Magazines, jolle teen töitä) on valinnut uudistetulle Nöjesguidenille uuden nimen.

Se on V. Siis sen lehden nimi on V.


V on oivaltavaa luettavaa, loistavaa ajantappoa ja herkullista naposteltavaa. V on uudenlainen kaupunkilehti: hauska, rento, seksikäs ja särmikäs, päätoimittaja Saila-Mari Kohtala linjaa.

Täytyy... yrittää... saada... luetuksi... edes...yksi... numero... ennen... kuin... dissaan...

(Milloin ymmärrän, että en kuulu lököpersehoususukupolveen, joille näitä tehdään? Milloin siirryn suosiolla Vaivan tai Avaruusolennon tilaajaksi?)

Posted by Kari at 09.02.06 13:59

Comments

Ne tulee ja tappaa kaikki lehdet mistä pidän, Like uutiset kaapattiin WSOY:lle ja sittemmin tapettiin. Nyt Nöjesguiden meni samaan koneserniin ja kloonautuu Citylehdeksi AAARRGH! Toivottavasti olen väärässä. Seuraavaksi varmaan SixDegrees muuttuu, en edes uskalla sanoa ääneen ettei se toteudu, erään lehden liitteen englanninkieliseksi versioksi.

Posted by: Zache at 09.02.06 14:26

Tästä reVitään vielä monta toinen toistaan kömpelömpää sanaleikkiä. Vai pitäisikö puhua kirjainleikeistä?

Miksei samantien:

Y - lehti pissiksille
(.)(.) - salarakkaiden oma lehti Plyboyn kuvauksia odotellessa
i - lehti teinipojille

Menempä tappamaan itseni, nolottaa.

Posted by: En kehtaa kertoa at 09.02.06 15:06

Silloin autereisella 80-luvulla, kun V-sarja kiellettiin (ja jota katseltiin tietenkin Ruotsin telkkarista), joku oli spreijannut tulipalopunaisen V:n Kemin sisäsataman muuntajakoppiin. Jotenkin siinä oli silloin jotain värinää.

Posted by: Kirsi at 09.02.06 15:14

Kirsi: samainen V-lehden *erittäin hyvissä ajoin* toteutettu mainoskampanja oli ulotettu myös Imatralle 80-luvulla. V-graffiti oli maalattu ainakin Tienhaaran alikulkutunneliin. Terveisiä vaan tekijälle.

Ja arvoisalle nolostelijalle: häpeän jo nyt kaikkea sitä, mitä V-lehdestä tullaan vääntämään (voi ei, tossakin sanassa oli v...)

Posted by: Kari Haakana at 09.02.06 15:36

Z on jo käytetty lehden nimenä, ja TV-kanavana.

Posted by: pni at 09.02.06 16:34

No voihan V!

Posted by: V at 09.02.06 20:27

Vee indeed. No, toivottavasti Papper löytää ruotsinkielisyydestään huolimatta lukijansa, vaikutti nimittäin ainakin ensimmäisen numeronsa perusteella ihan lupaavalta. Siis noin ikään kuin siltä varalta, että onnistuvat ryssimään Nöjesguidenin ihan totaalisesti.

Ei, pitänee nyt ensin odotella V:tä ja katsoa parin numeron verran, ettei tule vedettyä hätiköityjä johtopäätöksiä pelkän nimen perusteella.

Posted by: Ugh at 10.02.06 11:27

Niin Papper... minulle tuli usaessakin kohdassa Papperia lukiessa tunne, että luen ruotsin ainettani lukion toiselta luokalta (siis olettaen, että olisin osannut niin paljon ruotsin sanoja kuin mitä Papperissa käytettiin). Erityisen totta tämä oli lehden pääkirjoituksen kohdalla.

Mutta jälleen kerran: olen aivan liian vanha näille julkaisuille.

Posted by: Kari Haakana at 10.02.06 12:50

Vai ovatko julkaisut liian nuoria sinulle? Lopputulos on kai kuitenkin sama...

Posted by: pni at 10.02.06 14:02

Niin siis: kohtaama on huono.

Posted by: Kari Haakana at 10.02.06 15:13

Mitä v... toiseksi paskin lehden nimi on Nöjesguiden. Siitä ei voi mennä paskempaan suuntaan, kun Johnny Kniga on jo käytössä.

Ja mitä v toi "80-luvulla, kun V-sarja kiellettiin" tarkoitti???? Onko mulla jääny jotain (heh) väliin?

Posted by: kervå at 13.02.06 02:51

V toi mieleeni gynekologiset värikuvastot.
Tuttu valitti muutama viikko sitten ettei hänen poikansa 14v. istuu koko valveilla olo ajan tietokoneen ääressä, niin ettei muu perhe pääde spostejaan lukemaan. Suosittelin heille gynekologisia värikuvastoja, niin poika saa muuta mietittävää.

Posted by: Petja at 13.02.06 23:07

Post a comment
Remember Me?

(you may use HTML tags for style)