« Sensuuri ja "sensuuri" | Main | Yhteisöjen rakentaminen, osat 1 ja 2 »

helmikuu 12, 2006

Koodaatsä mulle kympin?

Ei niin että olisin visionääri, mutta rahaa voi rapakon takana vipata kaverille tekstiviestillä.

Nordea? OP? Kukaan? Eipä taida.

Posted by Kari at 12.02.06 23:17

Comments

Palveluja tällä saralla kehitetäänkin enemmän myyjän kuin ostajan tarpeista käsin. Käteisen rahan käsittely kun on tolkuttoman kallista. Yleensä on menty takamus edellä puuhun, ikäänkuin tyypit eivät olisi itse ehtineet elää arkielämää lainkaan

Jostain syystä käteismaksukortteja ja muita käteisvälineitä ei saada toimimaan kuluttajan kannalta luotettavasti. Visa Electron sentään yrittää mutta montakohan kertaa minäkin olen maksanut Ihmissuhteen ostokset kun se ei "juuri nyt" tai "Ei meillä" toimi?

Ei taida minusta olla tämän alan visionääriksi, mutta väittäisin että muutaman vuoden kuluttua kännyköillä voi todellakin maksaa ja sen sulkisvuorosta kertyneen velan saa hoidettua toisen kännykkäkukkaroon käden - tai oikeammin sormen - käänteessä.

No, mutta ehkä minä luotan liikaa kännykkävalmistajien kehitysporukoihin, olenhan tässä odotellut jo vuosikausia kännykkää, josta katoaa anniskelualueella tekstiviestiominaisuus, se alkaa vaatia puhalluksia vartin välein ja pronmillerajan noustessa soittomahdollisuuden vähenevät ja lopulta voi soittaa vain kotiin tai taksin. Siis kännykän alkolukkoa.

Posted by: Tiina Kaarela at 13.02.06 08:16

Post a comment
Remember Me?

(you may use HTML tags for style)