« Päivän Google-pommit | Main | Lööpin pojan koston paluu »

joulukuu 16, 2005

Typepad-blogit taantuivat?

Hmm, sekä Media=blogi että Apinalaatikko näyttävät hukanneen viimeisimpiä kirjoituksiaan. Onko Typepadilla isompiakin ongelmia?Typepadin/Six Apartin sivuilla ei ainakaan mainita mistään probleemeista.

EDIT: mainitaanpas, pyllyllään näyttävät olevan.

Posted by Kari at 16.12.05 14:59

Comments

Joo, Six Apart ilmoittaa TypePadin olevan alhaalla ja blogeissa on käytössä jotkut vanhat backupit.

Posted by: Jari Lindholm at 16.12.05 16:16

Joo, alkaa jo pänniä... varsinkin kun vastikään remontoin blogin ja typepad vetää yllättävän monta monta monta päivää vanhat backupit vanhalla ulkoasulla.

Taitaa olla Typepadilla nyt vakavampaa hämminkiä, sillä näin pitkään ei homma ole ennen yhtäjaksoisesti alhaalla. Loka-marraskuussakin kun oli vaikeaa ja hidasta, tunnissa homma yleensä oli korjaantunut niin että pääsi loggautumaan sisään ja blogin uusin sisältökin näkyi oikeastaan koko ajan lukijoille.

Niin, että sori lukijat. Näyttää blogilistakin luulevan että Media=blogi on tänään päivittynyt. Ei valitettavasti ole. Typepadin hemmot siellä vain jotain ruuvaavat kasaan ja lähettelevät haamupäivityksiä.

Posted by: Matti Lintulahti at 16.12.05 16:25

Pahalta kuulostaa, Six Apart kertoo jostakin levyongelmasta. Eli siis se levy, jolla blogit sijaitsevat, on paskana. Auts.

Posted by: Jari Lindholm at 16.12.05 21:31

Huh, kirjoitukset ainakin pelastuivat - kuvia vielä kadoksissa, mutta ne luvataan palauttaa viikonlopun aikana. Joten tervetuloa takaisin lukemaan Typepadissa majojaan pitäviä blogeja.

Posted by: Matti Lintulahti at 17.12.05 09:57

Post a comment
Remember Me?

(you may use HTML tags for style)