« Paluu lööpille | Main | HS:n WTO-bloggaajat vaisuina »

joulukuu 14, 2005

Työmies on palkkansa ansainnut

Elvis ry:n kettuilu on kieltämättä eleganttia. Ovat antaneet palkinnon Jukka Liedekselle "pitkäaikaisesta työstä tekijänoikeuksia koskevan lainsäädännön ja siihen liittyvien kansainvälisten sopimusten kehittämiseksi".

Se varsinainen kettuosuus tulee STT:n uutisen toisessa kappaleessa:


Jukka Liedes on alansa johtavia asiantuntijoita maailmassa. Hän on onnistunut työssään tasapainottamaan eri osapuolten intressit, olipa kyse taiteilijoista, teollisuudesta, kulttuurin käyttäjistä tai yhteiskunnan eduista, palkitsijat kiittävät.

Korostus on tämän osapuolen käsialaa.

(Via Kemppinen)

Posted by Kari at 14.12.05 23:18

Comments

Jooh, kaverini osuvasti kysyi, että missä hiton vaiheessa todellisuus muuttui niin että jatkuvalla syötöllä tekijänoikeusjärjestöt vaan vittuilee. Elviksen palkinto, loistava idea julkisesta nöyryytykset ... jne.

Posted by: zache at 14.12.05 23:44


Tiukkaa tekstiä muropaketissa. Varsinainen reilukerholakituo, joten en kyllä yhtään ihmettele miksi Liedeksen palkitsivat kun kerran tälläisella lailla voikin vittuilla päin naamaa jos se toimii kuten tuolla on esitetty. PELOTTAVAA

http://murobbs.muropaketti.com/thread.jsp?forum=7&thread=405858&start=1426&msRange=1

Posted by: zache at 15.12.05 00:03

Jatketaas yksinpuhelua... On se kumma miten tiukkaa tekstiä jotkut saa aikaan kun vain yrittävät. Eli Kasvi kirjoitti kolumnin vallan siirtymisestä julkisilta toimijoilta yrityksille.

ITviikko: Kaupalliset valtaoikeudet
http://www.itviikko.fi/kolumni/

Posted by: zache at 16.12.05 16:01

Post a comment
Remember Me?

(you may use HTML tags for style)