« Työmies on palkkansa ansainnut | Main | Päivän Google-pommit »

joulukuu 15, 2005

HS:n WTO-bloggaajat vaisuina

Olin kieltämättä innoissani, kun huomasin, että HS:n WTO-blogin tiimissä oli kaksi ei-toimittajaa eli EK:n Päivi Luostarinen ja Kepan Matti Hautsalo. Vaan kovinpa on jäänyt laihaksi järjestöedustajien bloggaaminen: kummaltakin kirjoittajalta vain yksi entry ja nämäkin pahaenteisesti nimimerkillä "Blogin ylläpito".

Ymmärrän, että bloggaaminen ei varmaankaan ole kokouksen ykkösprioriteetti Luostariselle ja Hautsalolle ja välinekin on uusi ja kaikkea. Mutta silti tässä olisi ollut mainio tilaisuus, joka tuntuu nyt jäävän pahasti vajaakäytölle, oli syy mikä tahansa. Harmi. Toimittajat Matti Sami Sillanpää ja Pekka Mykkänen kyllä takovat tekstiä esimerkillisesti.

Aikaa bloggaamiseen tuntuu löytyvän myös järjestävältä seuralta. WTO-kokouksen pääjohtaja Pascal Lamy vääntää merkintää kuin vanha tekijä. Tie mennä, Pascal!

Kepan hyväksi on kyllä luettava järjestön Kampanjapäiväkirja-blogi, jonne Kepan tiedottaja Mika Railo kirjoittaa WTO-tunnelmia. EK:n sivuilta ei vastaiskua tälle löydy, jollei perinteisiä tiedotteita oteta lukuun.

Posted by Kari at 15.12.05 21:31

Comments

Huomenta Kari, mukavaa, että - ainakin hetkellisesti - innostuit Hesarin WTO-blogista. HS-blogin ulkopuoliset kirjoittajat Hautsalo ja Luostarinen ovat molemmat Suomen virallisen WTO-valtuuskunnan jäsenia, joten heillä lienee kokouksessa aika kiire. Toivottavasti kuitenkin ehtivät vielä kirjoittaa. Pieni huomio: Sillanpään etunimi on Sami, ei Matti.

Posted by: Marko Junkkari at 16.12.05 09:32

Kiitoksia korjauksesta, muutin tekstiin. Blogini tarvitsee kipeästi toimitussihteeriä...

Posted by: Kari Haakana at 16.12.05 10:23

Epäilen, että Kepan ja EK:n edustajilla on vaan pirunmoinen kiire. Eihän Lamykaan varmaan itse niitä juttujaan kirjoita.

Posted by: Timo Riitamaa at 16.12.05 13:48

Arh, idealismini romahti juuri!

Posted by: Kari Haakana at 16.12.05 14:24

Aikuistuminen on sellaista!

Posted by: Timo Riitamaa at 16.12.05 16:44

Post a comment
Remember Me?

(you may use HTML tags for style)