« Langaton latte | Main | Skootteri ja aurinkovoide voivat olla ongelmallinen yhdistelmä »

marraskuu 02, 2005

Pressaa pukkaa

Matti ehti jo kehua Savon Sanomien pressablogia, mutta täytyy minunkin. Ja Matin tavoin blogi vertautuu mielessäni HS:n Unto Hämäläisen Perässähiihtäjä-blogiin.

Ensinnäkin paljon propseja Savoon. Blogiratkaisussa ei ole tyydytty ihan siihen kaikkein ilmeisimpään blogivaihtoehtoon vaan etsitty kirjoittajat muualta kuin toimituksen sisältä. Pönötyskielellä siis fasilitoidaan kansalaisjournalismia. Taka-ajatuksena lienee myös nuorten aktivoiminen politiikkaan, joten hyviä aikomuksia riittää. Kommentointi on tosin vielä vähissä.

Hämäläisen blogissa kommentoijia on, mutta minua jotenkin vaivaa, että kirjoittaja itse ei osallistu keskusteluun. Jokaisen merkinnän loppuun lykättävä hyvä kysymys on hyvä keino heruttaa kommentteja, mutta voisihan niihin kommentteihin sitten vastatakin, varsinkin jos niissä on ihan suoria kysymyksiä kirjoittajalle. Vai, päivän hyvä kysymys, mitä?

Posted by Kari at 02.11.05 11:06

Comments

Katohan on "meidänkin blogi" huomattu! Kiitoksia vaan suitsutuksesta, enää pitää lunastaa odotukset... Allekirjoittaneen tarkkailijanuran ensimmäinen kolumni ulostuu perjantaina, palaillaan siis astialle.

Posted by: Joonas at 02.11.05 22:21