« Heli är håt! | Main | Kuuminta hottia »

lokakuu 13, 2005

Parnasso avasi blogin

Ystäväni Jarmo Papinniemi on näemmä saanut valmiiksi Parnasson blogin. Hyvä idea ja klassinen ulkoasu. Klassinen on siis kauniimpi muotoilu käsitteelle tylsä. Mutta kuten nykyään tavataan sanoa, Parnasso on. No, vitsi vitsinä. Sisältö ratkaisee ja Jarmon kohdalla sen laatuun voi luottaa.

Kommentteja Jarmo ei näytä säätäneen päälle, mistä miinusta. Kommenttien kautta olisin päässyt huomauttamaan, että 7.10. -merkinnässä (kai niillä voisi olla ihan otsikotkin näillä merkinnöillä) oleva linkki ei toimi. Huomautetaan tässä nyt sitten.

Posted by Kari at 13.10.05 19:34

Comments

Haa, pääsen kehumaan itseäni: ennätin korjata 7.10. linkin jo ennen kuin huomasin K. Haakanankin huomanneen mokan.

Muutkin ovat jo löytäneet Parnasso.fi:n, ja ensimmäinen sähköpostipalautekin tuli jo: se tuli tietenkin kirjailijalta, joka ei ollut (vielä) mukana Parnasson kirjallisia blogeja -listalla. Korjasin asian.

Opimme tästä sen minkä tiesimme ennestäänkin: siinä missä popmusiikin tärkein asia on Brittilista, on blogimaailmassa tärkeintä päästä linkkilistoille...

Posted by: Jarmo Papinniemi at 13.10.05 19:59

Loistavaa, että Parnassollakin on viimein blogi! Harmi vaan, ettei siellä olevia viestejä voi kommentoida. Mielestäni "aitoon" blogiin kuuluu myös olennaisena osana kommentointimahdollisuus. Erityisesti Parnasson kohdalla kaipaan tuota kommentointimahdollisuutta, sillä olisi mukava lukea muiden kirjallisuudesta kiinnostuneiden kommentteja.

Posted by: Euroopan reunalla at 17.10.05 01:27

Post a comment
Remember Me?

(you may use HTML tags for style)