« Epäiltyjen piiri laajenee | Main | Kolmesta linkistä poikki »

syyskuu 26, 2005

Hetimiten

Suosittelen kaikille aivot narikkaan -tilaa kaipaaville FST:n Ögonaböj-ohjelmaa. Stan Saanila ja Andre Wickström puhuvat pehmeitä. Mukana Heli Roiha ja joku mies, jonka nimeä en muista. Tulee tänään FST:n digiltä ja vähän lyhyempänä TV2:lta.

Silläkin tavalla viihdyttävä ohjelma, että siinä ei ole mitään eksplisiittistä "konseptia". Ketään ei siis pakoteta istumaan puolta ohjelma-ajasta taaempana kaljakorilla, lavasteet eivät pyöri eikä ketään äänestetä mihinkään. Ohjelma siis luottaa puhujien persoonaan ja puheen sisältöön. Vallankumouksellista sellainen, nykyään.

Kirjoittaja aikoo tulevaisuudessa kasvattaa parran ja ryhtyä narisemaan Helsingin Sanomien tv-sivuilla siitä, miten ohjelmat tehtiin aiemmin paremmin.

Posted by Kari at 26.09.05 15:11

Comments

Olisko Thomas Perrét tms.?

Tuota Korjaamolla kuvattua tv-ohjelmaahan edelsi vastaavalla konseptilla useita vuosia pyörinyt Radio Extremin Fredagspanelen, jossa tosin Stanin ja Andrén seurana olivat HBL:n Anna-Lena Laurén ja Magnus Londen, joita Heli Roiha kävi välillä tuuraamassa.

Mutta joo, parhaimmillaan loistava ohjelma tuo telkkariversiokin. Vielä kun päästäis niistä ajoittain häiritsevistä mustavalkovälikuvista, niin...

Eikös siellä muuten viimeksi sanottu, että ohjelmaa missä tahansa välineessä kehuvat saavat Viikon katsoja -tittelin, eli sitäkös tässä ollaan hakemassa? ;)

(Vielä lisäys: herjasi äsken jotain epäspesifioiduista kommenttitemplateista, joten kokeilenpa uudelleen. Toivottavasti ei nyt tule tuplana.)

Posted by: Ugh at 26.09.05 16:57

Jäi viime viikolla näkemättä, joten en älynnyt, että olen Viikon katsoja. Juhuu!

Ja ne mustavalkokuvat on tosiaankin häiritseviä ja turhia kikkailuja.

Posted by: KariH at 26.09.05 22:04

Tuosta parran kasvattamisesta meinasin jotakin veistellä, mutta olkoon nyt tämän kerran.

Posted by: Anni at 27.09.05 03:16

No mutta sehän olikin aikomus!

Posted by: Kari Haakana at 27.09.05 12:46

Onkos Ögonaböj ohjelmalla kotisivut jossain?
Tai jos joku muistaisi nettivihjeitä mitä siinä annettiin tällä viikolla (42)

Posted by: JKL at 18.10.05 17:54

Itse en ole löytänyt ainakaan FST:n sivujen alta mitään ÖB-sivustoa.

Tällä viikolla... oltiin kovin Stan-keskeisiä. Heli ei sanonut juuri mitään, Thomas äännähti ehkä kerran eikä Andrekaan liikaa puhunut. Aiheista en muista mitään, mikä tarkoittanee onnistunutta lähetystä.

Posted by: KariH at 19.10.05 20:55

Ihan mukava ohjelma tuo Ögonaböj. Välillä kyllä menee hiukka turhan absurdiksi vai olisiko oikea sana pikkupoikahuumoriksi, mutta pääosin rentouttavaa katsottavaa ja kielen suhteen myös hyödyllistä. Sitä kyllä välillä ihmettelen, onko Thomas ohjelmassa vain "silmänruokana", kun ei hän juuri suunvuoroa saa Stanilta ja Andrélta. Heli edes aina yrittää, mutta hänetkin aika tehokkaasti keskeytetään ennen kuin pääsee juttunsa pointtiin asti. Sääli. Jatkan katsomista ja pidän toivoa yllä, josko vielä kuulisin kokonaisia ajatuksia ja lauseita myös keskellä istujilta....

Posted by: Tuula at 08.11.05 13:31

Ett alldeles underbart program! ett gott, oftast fler, skratt är garanterat!
Helis kommentarer känns däremot ofta "långdragna" hon förklarar för mycket, och det är inte längre roligt då hon kommer till kritan. Men alla kan inte ha lika humor. Hyllningar åt André och Stan!

Posted by: Pia at 24.11.05 22:31

Post a comment
Remember Me?

(you may use HTML tags for style)