« Satanen maksaa mobiilikuvista | Main | Nyt ryhmäpolkkaamaan! »

elokuu 25, 2005

Mainos vai juttu?

37162348_19fb8eecbe1.jpg

Nöjesguidenin materiaalista ei ota selvää. Tämä näyttää tukholmalaisen ravintolan arviolta,mutta onkin ilmeisesti FlyMe-yhtiön mainos. Ainakin "juttu" on samassa kehyksessä mainosmateriaalin kanssa. No, mitä näitä erottelemaan.

Tämä on korjattu versio aiemmasta kirjoituksesta. Merkistö on Flickrin jäljiltä pantu kuntoon ja kuva käännetty. Kiitokset kommenteista Terolle ja Jazmolle.

Posted by Kari at 25.08.05 23:50

Comments

No joo, mut eiköhän useimmat tulkitse tuon ihan siten kuin on varmasti tarkoituskin, eli että tukholmalaista ravintolaa arvioivan jutun sponssaa FlyMe - joko toimittajan matkat tai sitten muuten vaan.

Eri asia olisi, jos juttu olisi kertonut kuinka kivaa juuri mainitulla lentoyhtiöllä on matkustaa tai kuinka juuri kyseisen lentoyhtiön sattumalta käyttämältä kentällä olisi erityisen hyvät shoppailumahdollisuudet. Tuon kaltaisia juttujahan ainakin helsinkiläiset Töölöläinen ja Kamppi-Eira vilisevät (onko niissä muuta?), Nöjesguiden ei.

Posted by: Tuuba at 28.08.05 19:26

Mnnhh. Toisaalta journalistin ohjeet kertovat että "Ilmoitusten ja toimituksellisen aineiston raja on pidettävä selvänä." Minun mielestäni raja ei tässä tapauksessa ole aivan selvä.

Posted by: Kari Haakana at 28.08.05 20:51

Post a comment
Remember Me?

(you may use HTML tags for style)