« Kirjastosensuurista jälleen | Main | Not so Skarpfjärd »

heinäkuu 25, 2005

Lennokas tiedote

Ennesvanhaan lehdistötiedotteet täällä tietotekniikka-alalla olivat asiallisia asiakirjoja. Kerrottiin, että meillä on uusi tuote, että se tekee tällaista, että sen tekniset speksit ovat tällaiset ja hinta on tuollainen. Kaupoissa kolmen vuoden päästä.

Jos oli kyse siitä, että annetaan kenkää puolelle firman väestä niin otsikoitiin, että "Yhtiö X tehostaa toimintaansa", peistattiin kolme kappaletta organisaatiohistoriaa ja -jargonia ja viimeistä edelliseen kappaleeseen ujutettiin tieto kenginnöistä.

Vaan maailma on muuttunut, ainakin jossakin. Tänään löytyi postilaatikosta tällainen tiedote. Tuotteen nimi on häveliäisyyssyistä muutettu. Kaikki muu on autenttista.

Viettelyapua tosiromantikoille
Tummeli-lypsyvoide takaa häiriöttömän kynttiläillallisen

25.7.2005 (Helsinki) - Kaikki on valmiina ihanaa romanttista illallista varten: ateria on valmis, pöytä katettu ja kynttilät sytytetty. Puuttuu enää sopiva taustamusiikki. Mutta mikä eteen, kun huolella valittu CD-levy pysähtyy väärällä hetkellä tai neula pomppaa lempi-LP-levyn naarmusta juuri, kun jälkiruoka on saatu tarjoiltua? Kynttiläillallisesta voi nauttia ilman häiriötekijöitä tosiromantikkojen ihanneapuvälineellä, Tummeli-lypsyvoiteella. Voide pystyy polttamaan jopa kuusi CD-levyllistä hyvälaatuista ja pakkaamatonta ääntä yhdelle DVD-levylle, jota voi soittaa tavallisella DVD-soittimella. Myös vanhojen Barry White -levyjen ja muun viettelyarsenaalin digitalisointi ja puhdistus onnistuu voiteella helposti. Tummeli-lypsyvoide on täydellinen varustus pitkää illallista ja vielä pidempää yötä varten.

Posted by Kari at 25.07.05 11:07

Comments

Post a comment
Remember Me?

(you may use HTML tags for style)