« A-studio revisited | Main | Katu ja kansalainen »

kesäkuu 21, 2005

Taloussanomat: vihdoinkin ymmärrän jotain

Taloussanomat pani jokin aika sitten web-palvelunsa uusiksi. Ja kiitos, kiitos: viimeinkin saan saitista selvää. TalSan aiempi saitti tarjoili hämärän sekoituksen erilaisia avoimia, suljettuja ja maksullisia "paketteja", joista ei proverbiaalinen erkkikään ottanut selkoa.

Nyt homma on selkeä: kaikki muu on ilmaista, paitsi päivän lehti ja juttuarkisto. Tällä tavalla!

Nyt pitäisi enää jaksaa kiinnostua Taloussanomien seuraamista asioista...

Posted by Kari at 21.06.05 17:23

Comments

Minulle tulee TalSa paperilla kotiin, ja luen sen yleensä matkalla töihin tai kotiin, tai jos istun päivän aikana mittariauton takapenkillä matkalla jonnekin.

Talouslehdestä saa sen ns. toisen näkökulman moniin asioihin. Siinä mielessä yleissanomalehti tuo yleensä esille duunari, palkansaajan, köyhien tai surkeiden asian, talouslehti katsoo asiaa omistajan, työnantajan tai sijoittajan näkökulmasta. Erilaisista näkökulmista oma käsitys asiasta monipuolistuu.

Pidän myös TalSan formaatista. Se on riittävän pieni, jotta lehden voi ottaa mukaan vaikka lounaalle, ja nopeasti luettu läpi. Eikä lehti vaadi liikaa fyysistä tilaa, lukeminen onnistuu vaikka lentokoneessakin.

TalSan lauantailiitteen olen kokenut aika turhaksi. Se yrittää olla jotenkin vapaa-ajanomaisen rento ja aiheiltaan kevyempi, mutta harvoin jaksaa kiinnostaa. Yleensä teksti on jonninjoutavaa, vaikka minusta esmes terävät kolumnit sopisivat tällaiseen lehteen.

Niiden nettisivujakaan en ole käyttänyt, juuri aiemman sekavuuden vuoksi. Eivätkä talousuutiset kuitenkaan kiinnosta minua niin paljon, että välttämättä seuraisin niitä jatkuvasti. Päivitys kerran päivässä on aika sopiva frekvenssi.

Posted by: Tero Lehto at 21.06.05 18:37

Post a comment
Remember Me?

(you may use HTML tags for style)