« Segwayta kokeilemaan | Main | Hyvin ilmastoitu painajainen »

kesäkuu 02, 2005

Muuttoa ja matkailua

Lehti ja itse asiassa koko yhtiö muuttaa, joten viime päivät ovat kuluneet tiukasti pakatessa ja romua pois heittäessä. Kaikki alkaa olla nyt selvitetty: huoneestani löytyi mm. kuusi (6) Nokian puhelinten laturia sekä musta jätesäkki kokispulloja. Ne ovat tosin tyhjiä.

Lauantaina työntää työmatkaa. Kohteena on Microsoftin TechEd Orlandossa. Saa nähdä, ehtiikö sieltä bloggaamaan. Uutisia olisi ainakin tarkoitus kirjoitella. Jos saan vain Flickrin hämärän badge-hässäkän toimimaan (miksei se ymmärrä, että olen tägittänyt kuviani? Väittää vaan, ettei ko. tägiä ole? Tasan on! Tule kattomaan, prkl), niin ehkä kuviakin tänne voisi pukata. Varsinkin, jos tapaan Mikin.

Lento on Frankfurtin kautta. Luftwaffe tarjoaa vaihtoaikaa ruhtinaallisesti tunnin. Hehe.

Posted by Kari at 02.06.05 16:25

Comments

Frankfurt on onneksi organisoinniltaan kenttä paremmasta päästä. Saksalaiseen tapaan jämptit oppaat ottavat niskasta kiinni ja kiikuttavat oikealle portille, kun näyttää eksyneeltä ja on tarpeeksi myöhässä.

Posted by: Veera at 02.06.05 17:42

Hehe.

Posted by: Hehe at 02.06.05 17:57

Joo, Frankfurt kuuluu ordnunginsa vuoksi suosikkeihini (kts. http://www.melankolia.net/kari/arkistot/001815.html). Silti tuo tunti on aikas optimistinen heitto.

Jostain tosin luin, että Frankfurtin tavoitteena on 45 minuutin vaihtoaika. Siis että putken päästä putken päähän 45 minuutissa. Ja että tämä tavoite saavutetaankin erittäin hyvällä prosentilla. Toivotaan parasta.

Posted by: Kari Haakana at 03.06.05 10:05

Post a comment
Remember Me?

(you may use HTML tags for style)