« Muilta poimittua | Main | Kansalaiset ja A-studio »

kesäkuu 13, 2005

Blogista kirjaksi (pian myös blogina ja kirjana!)

Patsi Krakoff ja Denise Wakeman, ketä lienevätkään, aikovat opastaa meitä vähemmän tehokkaita. Lyylit loontsaavat (ja tämä on tästä lähtien loontsaamisen virallinen kirjoitusasu) The blog to book projectin, jonka tarkoituksena on synnyttää kirjoja bloggaamalla.

Homman ydin (korostus omani):

Candidates for the Blog to Book Project are professionals who have a book inside them that they need to get out and into print, either digitally or otherwise.

Kuullostaa.. kivuliaalta. Kirurgiselta suorastaan.

Ja todistaakseen homman toimivuuden Krakoff ja Wakeman aikovat kirjoittaa The blog to book projectista kirjan. Blogin avulla. 90 päivässä.

Posted by Kari at 13.06.05 22:32

Comments

Huohhoijaa... mitähän uutta nimenomaan blog kirjantekoon toisi, mitä ei olisi prosessikirjoittamisen, tiimityön, ideoinnin jne.tms. kunnollisissa ict-pohjaisissa apuvälineissä...

Posted by: jal at 14.06.05 12:58

Heh.. tuo "have a book inside them" kuulostaa todellakin kivuliaalta. ;)

Hieman rahastukseltahan tuo vaikuttaa mutta ovat ilmeisesti ammatikseen kirjoittavia kouluttajia joten se nyt ei ole yllätys. Kyseiset henkilöt ovat buildabetterblog.com sivuston takana. Sivusto keskittyy erityisesti kaupalliseen markkinointiin liittyviin blogeihin (tai paremminkin blogeihin markkinoinnin välineinä). Hieman olen seurannut aiheeseen jokseenkin liittyvää keskustelua yhdessä mainonnan/markkinoinnin ammattilaisten foorumissa ja ainakin amerikanmaalla on ihmisillä yhä suurempi kiinnostus bisnesblogeja kohtaan. Eri asia sitten että miten homma käytännössä toimii.. löytyyhän sitä kai hyviäkin käytännön esimerkkejä (mutta ainakin valitettavan paljon huonoja).

Itse en kyseiseen hommaan osallistuisi (mutta eipä sitä ole suunnattukaan muille kuin "bisnesihmisille").

Posted by: d2s at 14.06.05 16:44

Post a comment
Remember Me?

(you may use HTML tags for style)