« Ne vastaukset | Main | Ja kai ne sitten striimataan kanssa? »

kesäkuu 18, 2005

Blogi tulee - ja menee

Jerusalem Post pystytti blogin, jossa palestiinalaisen psykologin Mohammed K. Mukhaimarin oli tarkoitus kertoa Gazan tilanteesta "puolueettomasti, välttäen sterotyyppeja ja negatiivista asennetta".

Blogin perustaminen aiheutti sähköpostitulvan lehden online-toimitukseen. Pääosa palautteesta oli lehden mukaan sävyltään positiivista, mutta mukana oli myös sähköpostia, jossa kysyttiin Mukhamairin mielipiteitä politiikasta ja turvallisuustilanteesta.

Ja näiden kysymysten vuoksi Mukhamair sitten päättikin heittää rukkaset naulaan. Gaza Blog loppui ensimmäisen, esittelynomaisen kirjoituksen jälkeen. Että ei se bloggaaminen näköjään ihan helppoa ole, siellä.

En tunne Lähi-idän konfliktia ja kulttuureja niin hyvin, että voisin tulkita mitä tässä oikeasti on tapahtunut. Sen ymmärrän, että palestiinalaiskirjoittajan bloggaaminen Jerusalem Postin sivuilla on iso asia. Bloggaamisen lopettaminen sen takia, että osa lukijoista kärttää poliittista mielipidettä menee sen sijaan jo vähän yli. Jerusalem Postin online-version toimituspäällikön selityskään ei varsinaisesti asiaa avaa.

Posted by Kari at 18.06.05 18:08

Comments

Post a comment
Remember Me?

(you may use HTML tags for style)