« LVM luopui mantrastaan | Main | Ja taas mennään »

toukokuu 23, 2005

Saaga jatkuu. Ja jatkuu. Ja jatkuu.

Star Warsin viimeinen osa on kuulemma tullut teattereihin. Itse en ole ehtinyt katsomaan, kun on pitänyt henkeä pidätellen seurata Ilta=Sanomat - Tanja Karpela -valomiekkailuturnausta.

Mediaräpättimellä on hyvä analyysi tämän apokalyptisen taistelun menneistä vaiheista, kannattaa lukea. Homma jatkuu edelleen päivän IS:ssä, jossa nälvitään Karpelaa siitä, että hän ei Ilta=Sanomien päätoimittajalle osoitetussa "avoimessa kirjeessä" (kamaan, STT:lle lähetetty "avoin kirje" on tiedote) yksilöi virheitä, joita IS:n viikonloppunumerossa Karpelasta oli kerrottu.

Ja sitten uutisen vieressä on vielä IS:n päätoimittajan Antti-Pekka Pietilän kuvalla varustettu kommentti. Wuhuu!

Kun Pietilän ja Karpelan kaltaiset karismaattiset ja asiantuntevat vaikuttajat ottavat yhteen, on paras varata iso kulho pop cornia ja paljon limsaa sohvan viereen. Tulossa on vielä monen monituista kierrosta laadukasta viihdettä. Mitään asiasisältöähän tässä matsissa ei ole ollut missään vaiheessa.

Posted by Kari at 23.05.05 12:49

Comments

Peruskeskustakamaa. Paavon-Tanjan linja pitää. "Mediapeliä."

Toivottavasti Karpelalla ei ole mitään pahaa sairautta. Mä en jaksaisi sillä tapahtuvaa lypsyä.

Posted by: laa at 23.05.05 16:00

Karpelaa ei oikein enää jaksa, joten asiasta viidenteen: mikä juttu tää Ilta-Sanomien kirjoittaminen muotoon "Ilta=Sanomat" oikein on? Okei, onhan sen logon väliviiva wanhanaikainen, mut silti... Tuo muistuttaa tosi monen virheellistä tapaa kirjoittaa Taloussanomat muotoon "Talous Sanomat" tai "Talous-Sanomat" vaan siksi, että logossa on Startelin tähti siinä keskellä.

Tai oliskohan vaan niin, että Sanomilla olis petrattavaa tossa designissa... ;)

Posted by: viilaaja at 23.05.05 18:27

Virheet korjataan ja vastineoikeus on keksitty. Mitä ihmeen järkeä on nilittää asiasta STT:n kautta? Ilmeisesti joku Karpelaa konsultoiva henkilö on aika hukassa näiden asioiden kanssa. Tai hän saa provikkaa IS:n myynnistä. Which is nice, koska sieltä samasta potistahan munkin liksa tulee :D

Posted by: Pekka at 24.05.05 01:29

Viilaaja: minä olen täsmällinen mies minä. Jos lehti kirjoittaa nimensä muotoon Ilta=Sanomat, niin sillä tavalla se sitten kirjoitetaan.

Täytyykin muistaa ryhtyä käyttämään TalSasta nimen oikeaa asua, TalousxSanomat...

Posted by: Kari at 24.05.05 09:54

No hyvä on, paitsi että kyllä lehdet itse asiassa kirjoittavat nimensä juuri muodoissa "Ilta-Sanomat" ja "Taloussanomat" - logot ovat asia erikseen. Mutta sähän tietty kirjoitat varmasti Mikrobitinkin bitti-sanan pystyyn, eikös joo...? ;D

Posted by: viilaaja at 24.05.05 17:45

Joo, se menee tällä fonttikoolla siis muodossa MikroI. Ja oma toimitusorganisaationi on kautta aikain kirjoittanut lehtemme nimen vanhan logon mukaisesti muotoon TietokonE.

Posted by: Kari Haakana at 24.05.05 20:43

Hyvä, kunhan tarkistin. ;)

Posted by: viilaaja at 24.05.05 21:29

Post a comment
Remember Me?

(you may use HTML tags for style)