« Rahaa bloggaamalla | Main | Tuotesijoittelu, itsesääntely ja ylet »

toukokuu 18, 2005

Lisää toimittajia

Suosittelen ammattiveljien/siskojen blogeja Mediaräpätin ja Verkkomaisteri. Erityispropsit Mediaräpättimen viimeisimmälle merkinnälle. Aiheena on ikikinnostava Tanja Karpela, mutta ei sillä perinteisellä tavalla.

Posted by Kari at 18.05.05 21:23

Comments

"viimeisimmälle merkinnälle" -linkki: Not Found. Onneksi viimeisn merkintä on viimeisin merkintä: löytyy helposti ;-)

Posted by: pni at 18.05.05 23:02

Öh... tällä sivulla, tuolla ylähäällä on kolme linkkiä: edellinen juttu ("Rahaa bloggaamalla"), pääsivu ("Main") ja seuraava ("Uusi koti"). Mutta seuraava onkin päivätty helmikuu 25, 2004...

Kari, varaa aika merkkihuollosta, jokin mättää!

Posted by: pni at 18.05.05 23:05

Korjasin linkin; permalinkin nimi oli ilmeisesti muuttunut.

Tämän sivun yläosa näyttää ainakin minulla ainakin nyt olevan ihna kunnossa. Selviäisiköhän tässä nyt pelkällä öljynvaihdolla?

Posted by: Kari Haakana at 19.05.05 10:03

Ah, se onkin feature. Kun lukee viimeisintä juttua (ei enään siis tätä) vie oikeanpuolinen linkki blogin ekaan juttuun. Ympyrä sulkeutuu. Haloefekti ja taivaallinen lapiskuoro. Täydellisyys.

Aika kiva oikeastaan. Tavallaan.

Posted by: pni at 19.05.05 12:18

Ei se ole feature, ainakaan minulla. Viimeisimmässä merkinnässä ei näy täällä mitään Main-linkin oikealla puolella. Näkeekö joku muuse pnin lisäksi? Se voi olla se vuosihuolto tarpeen nyt kyllä jollakulla muulla...

Posted by: Kari Haakana at 19.05.05 14:38

Mitenköhän käy kun on enemmän media aiheisia blogeja niin laskeeko niiden kiinostus kun ei jaksa kaikkia kerralla lukea. Jotain kahta, kolmea jaksaa vielä säännöllisesti seurata mutta entä viittä tai kymmentä jotka enemmän tai vähemmän kommentoi ristiin samoja asioita. Noh, ehkä tulee joku metablogi joka aggretoi kaikki yhteen listaan.

Posted by: zache at 19.05.05 17:33

Näiden mediablogien miniongelma on tässä vaiheessa se, että kaikki matkivat toisiaan ja kirjoittavat kilpaa samoista asioista. Jos naapuri reagoi johonkin, muidenkin on niin tehtävä.

Toisaalta tällaista journalismin ja yleensä joukkoviestinnän krittistä analysointia ei ole Suomessa tähän asti juuri nähty, joten näille on selvä markkinarako blogosfäärissä.

Posted by: Tero Lehto at 20.05.05 00:05

Post a comment
Remember Me?

(you may use HTML tags for style)