« On the record, molemmin puolin | Main | Takaisin päiväjärjestykseen »

huhtikuu 28, 2005

Virallinen kiitos

Kiitos kaikille eilisestä. Homma onnistui yli odotusten ja palkinnot menivät ilmeisesti suurimmalta osiltaan oikeisiin osoitteisiin, jos Blogosfäärin reaktioista voi mitään päätellä. Kallioblogin palkitseminen on joitakin tökkinyt, mutta Mean saama onnittelutulva on määrässään ja laadussaan kertakaikkiaan hellyttävä.

Koska Mea ei eilen ollut paikalla, sain suukon Sedikseltä. Tämän takia kasvojeni vasemmalle puolelle ei enää koskaan kasva partaa. Opettelen elämään asian kanssa.

Uusiin ihmisiinkin onnistuin tutustumaan, ainakin Avokatsomon miähiin sekä Lauraan ja Henriin. Terveisiä vaan. Ja terveisiä myös korona-pöydän ympärille ryhmittyneelle joukolle, joka kävi urheaa mutta turhaa viivytystaisteluaan laskuhumalaa vastaan. Minulla ei ollut selkärankaa, lipesin kotiin.

Posted by Kari at 28.04.05 11:26

Comments

Anteeksi. En muistanutkaan sitä Sediksen karheutta mutta miehenhän kuuluu olla hiukan karhea, eh? Mutta ei anneta asian masentaa, luodaan siitä vaikka muoti: eihän minullakaan kasva parta vasemmalla puolella. Ainakaan vielä.

Posted by: mea at 28.04.05 12:51

Onnea!

Tämä meni täysin ohi kuumeen, muuton ja nettiyhteyden katkeammisen myötä. Onneksi alakerran Rytmissä on ilmainen wlan, joten voi välissä jalkautua punkasta tänne juomaan teetä.

Posted by: Pekka at 28.04.05 13:50

Ensi vuonna sitten muistetaan moiskauttaa toiselle puolelle [vain Mean pyynnöstä, tietysti].

Ja sittenhän sinulla ei kasva parta muualla kuin nenässä ja korvalehdissä. Ajattele mikä säästä kolmikkoterissä.

Posted by: Sedis at 28.04.05 15:48

Mukava kun tulit juttelemaan, oli hauska tutustua. Ilmeisesti vastavuoroinen linkittäminen kuuluu tutustumisen jälkeiseen, hyvätapaiseen, käyttäytymisnormiin. Tapa tuntuu luontevalta, koska tuli aivan itsestään itsenikin kaltaiselle blogi-noviisille.

Posted by: LL at 28.04.05 17:09

Ei sieltä tainnut kukaan mennä jatkoille. Ei kannata tuntea itseään vanhaksi 30-vuotiaana.

Posted by: Santeri at 28.04.05 21:35

Post a comment
Remember Me?

(you may use HTML tags for style)