« Iltapäivälehti tekee rahaa läskillä! | Main | Eih... »

huhtikuu 06, 2005

Vaiko sittenkin "Kolmas mur"?

Uusi Symbiatch-blogi näyttää kertovan lähinnä Symbian-kehittäjän tuskasta huonon ohjelmistoalustan äärellä. Mielenkiintoista.

Ja melkein yhtä mielenkiintoista on se, että tämä blogi lepää Jutut.fi-osoitteessa, joka näyttäisi olevan jonkinlainen kotomainen blogialusta. Jaa jaa.

Sekä Jutut.fi että Symbiatch ovat peräisin yhtiöstä nimeltä Tokavuh, joka nimensä puolesta johtaa ajatukset Ekahau-yhtiöön, mutta se lienee pelkkää sattumaa...

Kolkkiräyh-nimellä ei muuten vielä löydy PRH:n rekistereistä yritystä. Nyt kipin kapin varaamaan, it-yrittäjä!

Posted by Kari at 06.04.05 14:14

Comments

"Jonkinlainen" indeed: kommentointi ei toimi, "Tietoa" -linkki palauttaa 404:n ja RSS-feedeistä ei tietoakaan...

No, palauteosoite sentään löytyi.

Posted by: Janne at 06.04.05 15:14

No, oma näkemykseni on symbiania ei käytetä siksi että se olisi kivaa tai nautittavaa vaan siksi että se on niitä harvoja vaihtoehtoja joita on olemassa. Eli langattomia laitteita joissa on halpaa kohtuu vapaasti ohjelmoitavaa hardista ja laitteet ovat edes jossain mielessä yleisiä. Niin kauan kuin ei ole vaihtoehtoja tuolle niin yritän koodata symbianille, tuntuise sitten miten paljon tahansa siltä että joku työntää anaaliin vääriä esineitä.

Noh, olisi kyllä jännä miten bisnes tyypit kuvittelevat symbianin menestyvän tulevassa kilpailussa linuxia ja microsoftin käyttistä vastaan jos kerran toisille jengi koodaa ilmaiseksikin ja symbianille kukaan ei halua koodata rahastakaan.

PS: onkohan Nokian linuxin superrekry jo ohi, katsoin joulukuussa noksun työnhaku sivuilta että haettiin enemmän linuxkoodareita kuin symbian ja toistin saman helmikuussa ja tulos oli sama.

http://www.matkapuhelininfo.com/forum/viewtopic.php?t=37155

-- zache

Posted by: zache at 06.04.05 19:14

Post a comment
Remember Me?

(you may use HTML tags for style)