« Se pahamaineinen J-sana | Main | Rasahtava ääni velcro-nauhan kiristäessä varalippaat reiteen kiinni »

huhtikuu 25, 2005

Ryhmäblogi, joka selättää Kasan ja Kobaian

Arianna Huffington pykää ryhmäblogia, jota kirjoittaa aika monta aika tunettua ihmistä. Yli 250, sanovat, ja nimilista vaikuttaa... noh, vaikuttavalta (Blogger News Network):


Walter Cronkite, David Mamet, Nora Ephron, Warren Beatty, James Fallows, Vernon E. Jordan Jr., Maggie Gyllenhaal, Arthur M. Schlesinger Jr., Diane Keaton, Norman Mailer and Mortimer B. Zuckerman, Tony Blankley, David Frum, and Gary Hart, who will be taking the lead on national security issues. Certainly there will also be many more.

Huffington Post käynnistyy toukokuun yhdeksäs.

Posted by Kari at 25.04.05 19:14

Comments

Luin tuosta New York Timesista juuri. Arianna-täti ei aio maksaa mitään julkkisbloggareilleen. Hän on lähestynyt potentiaalisia kirjoitajiaan kehumalla, että "sinulla on jo valmiiksia paljon mielipiteitä ja tietoa, nyt minä annan sinulle megafonin". jeah, right.

Voin uskoa, että Walter Cronkiten kaltainen veteraaijournalisti pystyisikin tekemään sen minkä lupaa - joskus räpäistä jotain aihetta parilla sanalla, joskus kirjoittaa vaikka pitkän artikkelin jos siltä tuntuu, mutta siis oikeesti - Huffington Postin (ihana nimi, Washingtonpost kieli poskessa!) superjulkkisten blogeja pitävät varmaan samat tyypit, jotka siihen fanipostiinkin vastaavat.

Posted by: Tuija Aalto at 25.04.05 23:50

Kasan ja Kobaïan selättämiseen tarvitaan 250 amerikkalaista ammattikirjoittajaa? I can live with that.

Posted by: Jussi Og at 27.04.05 10:26

Olisi varmaan pitänyt otsikoida "Ryhmäblogi, joka *voi* selättää Kasan ja Kobaian...

Posted by: Kari Haakana at 27.04.05 12:26

Post a comment
Remember Me?

(you may use HTML tags for style)