« Kaleva = Copypasteva? | Main | Mediauutisia viikonlopulta »

huhtikuu 29, 2005

Radio Helsingistä Radio Nyt

Helsingin Sanomat Oy (mistä lähtien se on ollut Oy? Kaikki menee silmien ohi) ostaa sitten Radio Helsingin. Mikä noin nimen puolesta oikein hyvin sopiikin. Ja yllätyksenä asia ei tule sikäli, että taannoin SanomaWSOY kertoi tavoittelevansa myös radioasemaa itselleen.

Hesarin uutisen mukaan tarkoitus on kehittää radiotarjontaa yhdessä Nyt-liitteen kanssa. Mutta kun se ihan hyvä radio! Ja Nyt-liite on Nyt-liite.

Toisaalta nautin suuresti tilanteesta, jossa Helsingin Sanomat maksaa palkkaa Ari Peltoselle.

Posted by Kari at 29.04.05 11:35

Comments

Minä käsitin uutisen niin, että RH saa jatkaa samaa linjaasa kuin nykyäänkin, mutta uutistoimitus tulee olemaan paljon laajempi kuin tähän asti. Ehkä nyt voi viimein huokaista helpotuksesta, ja sanoa ihan varmasti, ettei tämä asema kuole mihinkään.

Posted by: Julius at 29.04.05 12:20

Kyllähän Radio Helsingin musa- ja ohjelmapolitiikan muuttaminen Nyt-formaattiin olisi itsemurha. Toisaalta olen innoissani, toisaalta kauhuissani. En haluaisi, että työnantaja pilaisi suosikkikanavani. Tuo uutisten uudistus kuulostaa mielenkiintoiselta, saapas nähdä mitä se tarkoittaa oman duuni kannalta.

Sanoma Oy jaettiin tyttäriin: HS, IS, TalSa on omia firmojaan, tietojärjestelmät on SanomaData. Painot meni omaan yhtiöönsä ja jakelu myytiin Postille. Näin muistaakseni, tarkemmin täällä:

http://www.sanoma.fi/mediat/?

PS. Paskauutiset olisi kyllä hyvä idea, Peltonen hyötykäyttöön!

Posted by: Pekka at 29.04.05 13:05

No niin no "samalla linjalla". Jotenkin vain veikkaan, että Jumala ei tee enää kovin pitkään vierailuja Peltosen ohjelmaan. Insert brändiarvot ja muu konsulttipuhe here.

Posted by: Kari Haakana at 29.04.05 13:34

Axa Sorjanen rauhoitteleekin jo pahimpia pelkoja Radio Helsingin foorumilla: http://www.radiohelsinki.fi/phorum/read.php?f=38&i=497&t=497

Posted by: Kari Haakana at 29.04.05 13:37

Huh, täytyy kyllä sanoa että pelästyin aamupäivällä tämän jutun lukiessani. Sorjasen teksti helpotti :)

Posted by: laur at 29.04.05 17:44

Toivon kyllä että RHn nettistreamit jatkavat edelleen. Mikäli ei, pitänee muuttaa pk-seudulle.

Posted by: laur at 29.04.05 17:46

Helsingin Sanomat Oy aloitti vuoden alusta:
http://www.sanoma.fi/yhtio/?folder=13&id=267

Posted by: Jarmo at 01.05.05 13:32

Simplified classify hosting service Rapidshare ( www.rapidshare.com ) has been slapped with a $33.4 million nice nigh a German court and ordered to espouse stricter regulations for its uploaded gratification, according to a variety of reports.

The lawsuit was brought not later than German royalties collector GEMA, who called on the Regional Court in Hamburg to uniformity the case hosting usage to stop it from hosting 5,000 music tracks on its neighbourhood for download.

GEMA released a announcement in German addressing the court's ruling:

"The judgment states that the hosting secondment itself is any more executive as a service to making persuaded that no one of the music tracks worried are distributed via its platform in the future. This means that the copyright holder is no longer required to perform the ongoing and complex checks."

The court concluded that Rapidshare and other be like row sharing sites had not infatuated the gentlemanly measures to prevent copyright infringement from occurring via the advice

Posted by: Nellneoff at 24.09.09 05:00

hi there

I am very happy to have landed here

black ass

Posted by: helgajurk at 19.12.09 23:16

Thanks,

hot milfs[/url

Posted by: helgagort at 21.12.09 02:41

Nice article found your site searching in aol I think you could have taken a more neutral view.

Posted by: Alanna Quarrell at 10.01.10 18:59