« Bloggaako Pirkka? | Main | Monisanaisesti monimutkaisesta aiheesta »

huhtikuu 11, 2005

Homot ristitulessa

Tulipahan ainakin räväkkä otsikko.

Nelosen Sillä silmällä -ohjelman kotoinen versio on joutunut tarkkaan syyniin. Jo aiemmin ohjelman product placementia on kertonut ryhtyvänsä katsastamaan JSN ja nyt Hesarissa myös Kuluttajaviraston edustaja sanoi tsekkaavansa (€), miten tuotesisältöä Sillä silmässä on tehty.

"Äsiaa!", kommentoisi tähän Suomen VäpVaivin kulttuurivastaava Mikael Hyvönen, jos kommentoisi. Vaan kun ei kommentoi. Ei kommentoi edes Nelosen viestintä tai johto, joilta alkaisin jo kaivata jonkinlaista ulostuloa (ehhehehe) ohjelmasisällön ja mainostamisen suhteen.

Mainostaj... tai siis yhteistyökumppaneille tällainen mekkala ei tietenkään ole mieleen. Ne ovat maksaneet "luontevasta näkyvyydestä" selvää rahaa ja sille pitää saada myös vastinetta. Mahtaisi nousta äläkkä, jos JSN tai Kuluttajavirasto alkaisi vääntää mielipidettä siihen suuntaan, että tulevat pitäisi leikata uudestaan niin, että yhteistyökumppaneiden tuotemerkit eivät enää vilahtelisi ruudussa entiseen tapaan.

Posted by Kari at 11.04.05 14:04

Comments

Entäs sitten saman kanavan Talo-ohjelma?!?

Ei ole jäänyt yhtään epäselväksi mitä talopakettia pannaan pydeen, takkamerkki, keittiön kaapistot jne. ovat kyllä mainiosti esillä...

no voihan.... nyt kaikki tietää, että mä katson sitä...

Posted by: Tiina Kaarela at 11.04.05 15:21

Täh, mihin mun kommentti hävis...

Entäs sitten saman kanavan Talo??? Ei ole jäänyt mitenkään epäselväksi minkä firman talopakettia pannaan läjään, mistä ostettiin takka ja kuka toimittaa keittiönkaapit.

Posted by: Tiina Kaarela at 11.04.05 15:23

Sorry, mä sähläsin jotain...

Posted by: Tiina Kaarela at 11.04.05 15:23

Ja just joo,
luin sitten tuon edellisenkin bloggauksen. Pitäisköhän lähteä himaan tästä koneen ääreltä säätämästä.

Posted by: Tiina Kaarela at 11.04.05 15:26

Rauhallisesti Tiina, rauhallisesti...

Posted by: Kari Haakana at 11.04.05 15:30

Post a comment
Remember Me?

(you may use HTML tags for style)